You are here:

Dan Şucu a făcut transfer după transfer, dar cu el a dat lovitura: ”A fost bun şi când Rapid suferea” / ”Devine periculos”

Dan Şucu a făcut transfer după transfer, dar cu el a dat lovitura: ”A fost bun şi când Rapid suferea” / ”Devine periculos”

Rapid

Comentarii

A început sezonul în forţă la Rapid, iar laudele la adresa lui nu au întârziat să apară. Este vorba despre Claudiu Petrila (23 de ani)

Cine a impresionat la Rapid în perioada recentă: ”Devine periculos”

Rapid a intrat într-o nouă ”eră” odată cu venirea lui Marius Şumudică la cârma echipei, cel care a reuşit să producă şi prima victorie a giuleştenilor în acest sezon.

Cu toate că în ultima vreme Dan Şucu a făcut o mulţime de transferuri la clubul de lângă Podul Grant, tot un jucător cu ştate mai vechi la echipă a fost sinonim cu constanţa în evoluţii.

Claudiu Petrila a sosit la Rapid încă de la începutul sezonului trecut, mai întâi sub formă de împrumut, iar mai apoi şi ca transfer definitiv. Şucu îi plătea lui Varga 750.000 de euro la începutul acestui an pentru a-l lua de la CFR Cluj.

Iar banii investiţi de giuleşteni în jucătorul de 23 de ani se văd din ce în ce mai mult. Petrila a fost lăudat atât de expertul Basarab Panduru, cât şi de analistul de la rivala FCSB, Mihai Stoica.

Basarab Panduru l-ar vedea chiar pe Claudiu Petrila şi în vizorul echipei naţionale, în viitorul apropiat.

”Petrila trebuie lăudat pentru că mi se pare că arată a jucător deja şi devine periculos din momentul ăsta, dacă o ţine tot aşa. Are viteză, are tehnică. E cel mai greu acolo (n.r. la naţională, pe postul de atacant lateral stânga)”, a declarat Panduru, potrivit Prima Sport. 

Mihai Stoica a avut şi el un discurs apreciativ la adresa jucătorului de atac de la trupa giuleşteană: ”Petrila a fost bun şi când Rapid suferea. A fost singurul jucător care arăta ceva”.

Cotat la 1,8 milioane de euro, Petrila a disputat 36 de meciuri la Rapid şi a contribuit cu opt goluri şi 10 pase decisive. În acest început de sezon, are două goluri şi trei assist-uri în şapte partide.

Afla mai multe despre: rapidclaudiu petrilasuperliga 

viewscnt
Articole similare