You are here:

Gigi Becali l-a sunat pe Dan Şucu. Dezvăluire despre Rapid: ”Asta face cu Şumudică şi cu oamenii lui acolo”

Gigi Becali l-a sunat pe Dan Şucu. Dezvăluire despre Rapid: ”Asta face cu Şumudică şi cu oamenii lui acolo”

Rapid

Comentarii

Gigi Becali a luat legătura cu Dan Şucu după ce a reuşit să-l aducă pe atacantul Daniel Bîrligea la FCSB.

Gigi Becali a reuşit, în cele din urmă, să-l ia pe Daniel Bîrligea la FCSB, cu toate că atacantul de naţională a fost la un pas să fie întors din drum.

Dan Şucu a încercat şi el să pună mâna pe fostul om de gol al CFR-ului, care a ales, totuşi, să îşi continue cariera la echipa campioană.

În toată această poveste, Gigi Becali s-a arătat dezamăgit de mişcarea încercată de patronul Rapidului cu Bîrligea.

Dan Şucu, afectat după ce l-a ratat pe cel mai dorit jucător. Gigi Becali: ”A zis că are o stare proastă”

Totuşi, după realizarea transferului, finanţatorul FCSB-ului a dezvăluit că l-a sunat personal pe Dan Şucu pentru a discuta un subiect, dar omologul său de la Rapid nu s-a mai ţinut de cuvânt.

“L-am sunat şi mi-a zis că e în străinătate şi că mă sună el. Nu a mai sunat. Când am vorbit cu el atunci a zis că are o stare proastă când l-am luat pe Bîrligea.

I-am zis că nu mai iau niciun fotbalist ca să aibă el stări bune. Voiam să vorbesc ceva cu el, dar nu a mai sunat. Probabil că a uitat. Am auzit că face strategii cu Şumudică şi cu oamenii lui acolo”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Gigi Becali şi Dan Şucu sunt rivali şi în această campanie în lupta la titlu, după ce FCSB a avut câştig de cauză în sezonul trecut, iar Rapid a făcut un play-off dezastruos.

Afla mai multe despre: gigi becalidan sucufcsbrapiddaniel birligea 

viewscnt
Articole similare