You are here:

”Pe Rapid o pun pe 4”. A fost dublu campion cu FCSB şi i-a găsit locul rivalei la finalul campionatului

”Pe Rapid o pun pe 4”. A fost dublu campion cu FCSB şi i-a găsit locul rivalei la finalul campionatului

FCSB

Comentarii

Unul dintre cei mai relevanţi jucători care au trecut pe la FCSB în ultimul deceniu a vorbit despre lupta la titlu care se dă în România în acest sezon.

Verdictul fostului golgheter: FCSB - pe 1, Rapid - pe 4

Raul Rusescu a fost provocat să-şi dea cu părerea despre lupta la titlu din Superligă în acest sezon şi a pus-o pe Rapid pe locul 4.

Fostul atacant al FCSB-ului a numit-o, oarecum aşteptat, pe echipa roş-albastră drept campioană în România şi în 2025.

Nu în ultimul rând, locurile 2-3, în opinia sa, vor fi ocupate de ”CFR Cluj şi Universitatea Craiova, la egalitate”.

”FCSB are echipă de titlu. Pe restul, hai să le luăm în ordine. După mult timp, remarc că linia de fund a CFR-ului e mai slabă decât restul echipei.

Sigur, per total nu arată rău formaţia lui Dan Petrescu. De menţionat că Djokovic la CFR e un jucător diferit faţă de ce am văzut noi la FCSB şi Rapid.

La Rapid e greu de anticipat cum va arăta primul «11». Au venit peste 10 jucători, au plecat peste 10. Rapid a luat-o de la zero, au schimbat enorm de mulţi jucători pentru ce-şi doreau de la anul ăsta.

Îmi place mult cum arată Craiova acum. Cicâldău cred că va fi extrem de important, au adus şi un atacant. S-au mişcat foarte bine în mercato, incredibil de bine, şi mă bucur pentru ei

Aşadar, pe 4 o pun pe Rapid, pentru că a luat-o de zero, locul 3 şi locul 2 - CFR Cluj şi Universitatea Craiova, la egalitate, iar FCSB pe 1”, a declarat Rusescu, conform GSP.

În vârstă de 36 de ani, Raul Rusescu a disputat 147 de meciuri şi a livrat 59 de goluri şi 24 de pase decisive pentru FCSB, cu care a luat două campionate (2013, 2014).

A fost golgheterul Ligii 1 în sezonul 2012-2013, cu 21 de goluri. El s-a retras din fotbal anul trecut.

Afla mai multe despre: fcsbrapidsuperligaraul rusescu 

viewscnt
Articole similare