Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu le sperie pe Petrolul şi Hermannstadt! Finanţatorul de la Rapid, categoric: "Mi-e greu să înţeleg cum pot trece de acest hop"

Dan Şucu le sperie pe Petrolul şi Hermannstadt! Finanţatorul de la Rapid, categoric: "Mi-e greu să înţeleg cum pot trece de acest hop"

Rapid

Comentarii

Noul acţionar al Rapidului, Dan Şucu, a vorbit despre provocarea pe care o vor avea nou-promovatele în Liga 1, Petrolul Ploieşti şi Hermannstadt.

Dan Şucu, despre balanţa clubului Rapid: "Anul sportiv 2021-2022 nu e un succes"

Rapid Bucureşti a primit mai multe veşti bune odată cu revenirea în Liga 1. Giuleştenii au început să joace pe noul stadion şi au reuşit să-l coopteze în acţionariat pe Dan Şucu. 

Cu un plan bine pus la punct, afaceristul a susţinut că bugetul clubului, în noul sezon, va fi de şapte milioane de euro şi că echipa va avea obiective importante în România. 

Iar Dan Şucu a privit şi spre Petrolul şi Hermannstadt, nou-promovatele despre care crede că vor avea provocări financiare. 

"Anul sportiv 2021-2022 nu e un succes pentru noi din punct de vedere financiar şi nici nu avea cum să fie. Mi-e greu să mă gândesc şi să înţeleg cum nou-promovatele, Petrolul, Hermannstadt, pot trece de acest hop. Noi am avut un deficit important.

În fotbal, se vorbeşte despre buget. Când vă spune cineva buget, să fiţi mai penetranţi. Există o diferenţă mare între venituri şi cheltuieli în fotbal. 

Costurile la noi au depăşit patru milioane şi jumtate. Banii de cheltuit suplimentar vor fi importanţi. Ca om de afaceri, am făcut mai multe prostii când aveam mai mulţi bani decât aveam nevoie, decât atunci când am avut mai puţini bani", a declarat noul acţionar de la Rapid Bucureşti. 

De asemenea, Dan Şucu a exclus varianta ca Rapid Bucureşti să primească bani publici şi a fost intrigat de modul în care Sepsi OSK a fost finanţată din Ungaria.

  • Dan Şucu are o avere estimată la peste 100 de milioane de euro. Omul de afaceri e proprietarul Mobexpert, companie pe care a înfiinţat-o la începutul anilor '90 şi care a devenit unul dintre cele mai cunoscute branduri din România. 
  • El era deja implicat la Rapid, unde susţinea echipele de juniori, însă acum va finanţa şi echipa mare. 

Afla mai multe despre: dan şucurapid bucurestipetrolulhermannstadt 

viewscnt
Articole similare