Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dani Alves şi-a ales favoritul: ”Nu aş cheltui prea mulţi bani pentru Haaland, Mbappe este mai complet”

Dani Alves şi-a ales favoritul: ”Nu aş cheltui prea mulţi bani pentru Haaland, Mbappe este mai complet”

FC Barcelona

Comentarii

Fundaşul formaţiei FC Barcelona, Dani Alves, a declarat, într-un interviu pentru cotidianul catalan Sport, că nu atacantul de la PSG, Kylian Mbappe, este un jucător mai complet decât norvegianul Erling Haaland, de la Borussia Dortmund.

"Sincer, nu aş cheltui mulţi bani pe Haaland. Pe Mbappé da, dar nu pe Haaland. Mă joc acum şi fac pe directorul sportiv, dar l-aş lua pe Mbappé mai întâi.

Cred că este mai complet în toate domeniile. Dacă trebuie să faci o investiţie uriaşă, trebuie să o faci pentru cel mai bun jucător. Dacă ar fi după mine, aş alege Mbappé", a declarat Alves.

Cei doi jucători sunt doriţi şi de Real Madrid.

Haaland a semnat cu Adidas, firma care îi îmbracă pe cei de la Real Madrid

Erling Haaland a renunţat la contractul cu Nike şi a semnat cu rivala, Adidas, pe următorii cinci ani, potrivit AS. Fotbalistul a avut ofertă de la Nike, nesatisfăcătoare, dar şi de la Puma, care era gata să-i ofere lui Erling Haaland opt milioane de euro pe an.

Haaland a solicitat nu mai puţin de 50 de milioane de euro pe an de la Adidas, dar sursa citată nu precizează dacă suma cerută i-a fost oferită norvegianului sau a fost negociată şi s-a ajuns la o sumă mai mică de bani. AS interpretează contractul lui Erling Haaland cu Adidas drept un semn către Real Madrid, care are acelaşi sponsor tehnic.

Adidas este sponsorul tehnic al lui Real Madrid din 1998, iar părţile au prelungit contractul până în 2028.

Erling Haaland este încă un nume uriaş în portofoliul Adidas, care mai are contracte semnate cu Karim Benzema sau Leo Messi, poate cel mai important ambasador al brandului de echipament sportiv.

 

 

Afla mai multe despre: alves 

viewscnt
Articole similare