Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Popa, resemnat după dezastrul cu rivalii de la CFR Cluj: "Ne-am făcut de râs"

Daniel Popa, resemnat după dezastrul cu rivalii de la CFR Cluj: "Ne-am făcut de râs"

U Cluj

Comentarii

Daniel Popa a vorbit la finalul meciului dezastruos pentru echipa sa, o înfrângere cu scorul de 4-0, împotriva celor de la CFR Cluj.

CFR Cluj i-a administrat rivalei de moarte un eşec usturător şi termină anul pe locul doi, cu 36 de puncte. ”Şepcile Roşii” încasează al doilea 0-4 în Gruia în 2023 şi ocupă poziţia a opta, cu 29 de puncte.

Titular la U Cluj în partida de pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, Daniel Popa a fost anihilat împreună cu Ianis Stoica şi Elvis Manu, colegii săi din atacul "Şepcilor Roşii". 

Daniel "Iliuţă" Popa a vorbit evidenţiat proporţiile dezastrului din meciul împotriva celor de la CFR Cluj.

Daniel Popa: "Suporterii au fost alături de noi, i-am dezamăgit"

"Ne-am bătut joc de tot ce am făcut bun până. În seara asta am fost zero. Nu am putut să facem nimic. Nu avem nicio explicaţie. Mai rău de atât nu se putea, e cea mai mare umilinţă. Am jucat şi acasa şi în cupă şi în campionat, cu totul altfel am arătat, astăzi am început de la 1-0, nu ştiu, nu îmi explic, ne-am pregatit bine dar atât am putut astăzi.

Nu ştiu, probabil că ne-am văzut prea sus dar ne-au luat puţin emoţiile, suntem jucători cu experienţă, trebuia să arătăm altfel, a fost un derby, au fost suporterii alături de noi, i-am dezamăgit.

Punctele sunt la ei, ne-am făcut de râs", a declarat Daniel Popa, la flash interviu.

Afla mai multe despre: u clujcfr clujdaniel popa 

viewscnt
Articole similare