Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Măldărăşanu a explicat de ce Baba Alhassan a jucat cu Sepsi, dar nu a fost în lot contra FCSB-ului

Marius Măldărăşanu a explicat de ce Baba Alhassan a jucat cu Sepsi, dar nu a fost în lot contra FCSB-ului

Hermannstadt​

Comentarii

Baba Alhassan a îmbrăcat pentru ultima dată tricoul lui Hermannstadt, în meciul pe care sibienii l-au încheiat la egalitate, scor 1-1, contra lui Sepsi.

FC Hermannstadt a remizat pe teren propriu cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-1. Sibienii au marcat primii, prin Jipa, în primele şase minute ale partidei. Oaspeţii au reuşit egalarea pe final, în minutul 80, prin Kallaku, după ce au avut un gol anulat cu zece minute în urmă.

Marius Măldărăşanu: "Vrem să ne autodepăşim"

Marius Măldărăşanu a vorbit la finalul meciului despre desfăşurarea partidei dar şi despre accidentarea lui Daniel Paraschiv, din prima repriză.

”Am marcat repede, dar Sepsi a pus presiune. Am stat bine defensiv, nu am lăsat multe spaţii. Noi puteam majora scorul prin Baba sau prin Neguţ, altfel ar fi stat jocul. Ne-a lipsit Paraschiv, e un jucător care ţine de minge. Neguţ a intrat neîncălzit.

Una peste alta, e un punct acumulat, ne ţinem aproape de echipele din play-off, efortul a fost extraordinar. Îi felicit pentru tot anul. Am trecut prin momente grele. Pe undeva, suntem acolo, puteam mai mult, e adevărat, va trebui să muncim mai mult.

Toate echipele îşi doresc play-off-ul. Vrem să ne autodepăşim, puteam de anul trecut, putem şi acum.

Nu jucăm singuri, sunt şi alte echipe care se bat. Campionatul e aşa de echilibrat din cauza echipelor mari care se bat la campionat şi care nu şi-au luat punctele în meciurile cu echipele mici.

Se vede această diferenţă mică la fiecare loc în clasament”, a declarat Marius Măldărăşanu.

Măldărăşanu a vorbit şi despre situaţia lui Baba Alhassan, jucătorul cedat de Hermannstadt la FCSB, pentru 600.000 de euro.

”Nu s-a schimbat nimic, Alhassan trebuia să plece în vacanţă de luni, dar a avut o problemă cu permisul de muncă. Putea pleca, dar ar fi avut probleme cu viza pentru a pleca în cantonament cu FCSB.

I-am spus că avem nevoie de el, că ar fi bine să plece cu capul sus în faţa suporterilor, a înţeles, mă bucur că a jucat. Dacă simţeam că nu îşi doreşte, nu juca.

E normal să joci indiferent de ceea ce se întâmplă cu tine ca jucător. Are o datorie faţă de Hermannstadt. A avut evoluţii bune, era un jucător în formă, dar îi urăm multă baftă.

Am semnat toţi tricoul, jucători, staff, cu siguranţă nu va uita această perioadă de la Hermannstadt. E un pas înainte pentru el, merge la o echipă care se bate la campionat”, a mai spus tehnicianul sibienilor.

Afla mai multe despre: fc hermannstadtbaba alhassanmarius maldarasanufcsbsepsi 

viewscnt
Articole similare