Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Darius Olaru a fost analizat de cel cu care a fost comparat. Cum a fost descris mijlocaşul de la FCSB | EXCLUSIV

Darius Olaru a fost analizat de cel cu care a fost comparat. Cum a fost descris mijlocaşul de la FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Darius Olaru este unul dintre cei mai lăudaţi jucători de la FCSB şi nu de puţine ori atât patronul Gigi Becali, cât şi managerul general Mihai Stoica i-au remarcat calităţile şi au subliniat faptul că acesta va pleca pentru o sumă uriaşă din România.

Darius Olaru a făcut un final de sezon remarcabil. Evoluţiile foarte bune l-au adus şi în vizorul echipelor din străinătate, astfel că nu a mai durat mult când pe numele său au apărut oferte tentante.

Printre echipele despre care s-a scris că îl vor pe internaţionalul român sunt AC Torino, Rangers, din Europa, dar şi de la o echipă din zona arabă.

Darius Olaru a fost analizat de cel cu care a fost comparat. Cum a fost descris mijlocaşul de la FCSB 

Despre Olaru a vorbit şi Alex Bourceanu, cu privire la faptul că actualul jucător al FCSB-ului a fost asemănat cu fostul căpitan al roş-albaştrilor, în sensul că cel dintâi mai joacă uneori închizător.

”E un jucător care, cu siguranţă, va fi ofertat şi în viitor. Nu ştiu câte echipe l-au dorit în această perioadă, dar a fost cel puţin una. 

Va fi un jucător foarte ofertat în viitor. E unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB şi unul dintre jucătorii cu cel mai mare potenţial”, a declarat Bourceanu, pentru Orange Sport.

Cotat la 5,5 milioane de euro, Olaru a disputat 37 de meciuri pentru FCSB în toate competiţiile în sezonul trecut. A marcat de şase ori şi a livrat 12 pase decisive.

Referitor strict la faza de play-off din stagiunea trecută a campionatului românesc, randamentul jucătorului a fost şi mai ridicat. 

Olaru, care a evoluat în toate cele zece meciuri, fiind titular de fiecare dată şi integralist de şase ori, a marcat patru goluri şi a dat şase asisst-uri.

Mijlocaşul de 24 de ani a ajuns la FCSB în ianuarie 2020, iar de a atunci a însumat 85 de meciuri, 17 goluri şi 17 pase decisive.

Gigi Becali, dispus să îl vândă pe Olaru pentru 12 milioane de euro

”Orice jucător e transferabil, doar că de la mine pleacă pe preţul corect. Preţul corect înseamnă… dacă el costă 10 milioane pleacă de la mine cu 12 milioane de euro. Eu aşa vând, cu 20% mai mult”, declara Gigi Becali, la Pro Arena, în luna mai.

Afla mai multe despre: olarufcsb 

viewscnt
Articole similare