Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

David Moyes acuză aceleaşi probleme la West Ham ca Nicolae Dică la FCSB: ”Mi-ar plăcea, dar va dura mai mult”

David Moyes acuză aceleaşi probleme la West Ham ca Nicolae Dică la FCSB: ”Mi-ar plăcea, dar va dura mai mult”
Comentarii

David Moyes întâmpină la West Ham probleme similare cu cele ale lui Nicolae Dică la FCSB, anume integradare noilor veniţi. Managerul scoţian a reacţionat după ce l-a văzut la lucru şi pe Lucas Paqueta, cel mai scump transfer din istoria clubului.

West Ham, adversara FCSB-ului din grupa B din Conference League, a remizat 1-1 cu rivala locală Tottenham Hotspur, în etapa a cincea din Premier League.

La acest meci a debutat şi Lucas Paqueta, cel mai nou transfer efectuat de ”ciocănari”. Mijlocaşul brazilian adus de la Olympique Lyon a costat peste 60 de milioane de euro, fiind cel mai scump transfer din istoria clublui londonez.

După ce l-a văzut la lucru în repriza a doua, Paqueta intrând în minutul 67, managerul londonezilor a vorbit despre acesta.

”L-am monitorizat pe Paquetá toată vara. Aveam nevoie de un număr 10, care poate genera ocazii de gol. Sper să facă diferenţa pentru noi", a declarat Moyes, după remiza cu Spurs.

David Moyes acuză aceleaşi probleme la West Ham ca Nicolae Dică la FCSB: ”Mi-ar plăcea, dar va dura mai mult”

De asemenea, David Moyes a făcut referire şi la întreaga campanie de achiziţii efectuată de West Ham în perioada de transferuri din vară.

Clubul londonez a adus opt jucători, totalizând peste 180 de milioane de euro: portarul Alphonse Areola, fundaşii Nayef Aguerd, Thilo Kehrer şi Emerson, mijlocaşii Lucas Paqueta şi Flynn Downes şi atacanţii Gianluca Scamacca şi Maxwel Cornett.

Moyes sugerează însă că îi va lua ceva timp pentru a-i integra pe toţi noii sosiţi, veste care vine bine pentru FCSB.

La rândul său, Nicolae Dică are şi el nevoie de timp la echipa sa din acelaşi motiv.

”Mi-ar plăcea să spun că voi avea nevoie doar de câteva săptămâni, însă va dura probabil mai mult pentru ca băieţii noi să se obişnuiască unii cu alţii şi să înceapă să crească împreună", a adăugat tehnicianul scoţian, pentru BT Sport.

În campionatele interne, FCSB a strâns doar şapte puncte în şapte meciuri şi se clasează pe locul 13 în Superligă, în timp ce West Ham a acumulat patru puncte după primele cinci etape din Premier League.

A urcat pe poziţia a 14-a, după ce la un moment dat era pe ultimul loc, cu zero puncte şi zero goluri marcate.

Meciul direct dintre West Ham şi FCSB are loc chiar într-o săptămână, joi, 8 septembrie, de la ora 22:00, pe Stadionul Olimpic din Londra.

Afla mai multe despre: west hamfcsb 

viewscnt
Articole similare