Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

David Popovici, impresionant! A reuşit să adune deja, pentru ziua lui, 75% din cei 45.000 de euro pentru a-i ajuta pe cei cinci tineri muzicieni

David Popovici, impresionant! A reuşit să adune deja, pentru ziua lui, 75% din cei 45.000 de euro pentru a-i ajuta pe cei cinci tineri muzicieni

David Popovici

Comentarii

David Popovici a adunat deja, pentru ziua lui, 75% din cei 45.000 de euro pe care doreşte să îi strângă pentru a ajuta cinci fraţi.

David Popovici dovada că visele pot deveni realitate

În doar zece zile de la startul campaniei, David Popovici a reuşit să adune aproximativ 34.000 de euro din cei 45.000 de euro necesari cumpărării unui apartament pentru cinci fraţi performanţi, dar extrem de vulnerabili.

"Sunt tare bucuros pentru sprijinul pe care l-am primit din partea oamenilor, în perioada asta! Dacă în 10 zile am reuşit, împreună, să strângem peste 34.000 de euro - şi aş vrea să mulţumesc fiecărui donator - am încredere că suntem şi mai mulţi, iar puterea noastră este şi mai mare, pentru a ajunge la întreaga sumă de care este nevoie.

Îmi doresc din tot sufletul să adunăm împreună banii necesari, iar mâine, de ziua mea, să îi pot strânge în braţe pe Andrei, Matei, Bogdan, David, Teodor şi să le spun: <Am reuşit!>", a declarat Popovici.

Pentru a împlini visul celor cinci fraţi, David are nevoie de voi, pentru încă 11.000 de euro. La data de 15 septembrie, Popovici va împlini 19 ani.

Pentru ca cei cinci fraţi să îşi poată urma pasiunea fără nesiguranţa zilei de mâine, este necesară strângerea sumei de 45.000 de euro.

Iniţiativa Hope and Homes for Children, Fundaţie al cărei Ambasador este David Popovici, îşi propune să le ofere liniştea unui cămin al lor şi şansa de a avea propriul drum către lumea muzicii.

Cinci tineri muzicieni, peste 100 de medalii: Andrei cântă la vioară şi a absolvit Conservatorul; Matei şi Bogdan studiază pianul, trec în anul II la Conservator; Teodor şi David, în clasa a XII-a la canto clasic, respectiv chitară, se pregătesc amândoi pentru aceeaşi facultate.

Afla mai multe despre: david popoviciinotvis 

viewscnt
Articole similare