Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce s-a răzgândit Marius Şumudică în privinţa retragerii: ”Lumea are nevoie de mine!” Acum se gândeşte şi la naţională: ”Dacă se va apela la mine...”

De ce s-a răzgândit Marius Şumudică în privinţa retragerii: ”Lumea are nevoie de mine!” Acum se gândeşte şi la naţională: ”Dacă se va apela la mine...”

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică a explicat de ce nu vrea să se mai retragă din fotbal.

În urmă cu mai bine de o lună, Marius Şumudică a afirmat că se retrage din fotbal, deoarece îşi doreşte să petreacă mai mult timp alături de familie.

Între timp, antrenorul lui Al Raed s-a răzgândit. Marius Şumudică a explicat ce l-a făcut să revină asupra deciziei.

Marius Şumudică spune că a fost asaltat cu mesaje

Antrenorul în vârstă de 52 de ani susţine că a primit o mulţime de mesaje după ce a anunţat că se retrage din fotbal.

Şumudică susţine că toate acele mesaje l-au emoţionat şi l-au făcut să se gândească mai bine la decizia de a mai antrena sau nu:

”În momentul de faţă nu ştiu, am avut aşa o tresărire într-o noapte şi am simţit.

Am primit foarte multe mesaje de la foşti fotbalişti de-ai mei, chiar de la Shebab, care a citit pe Twitter şi care mi-a spus: ”după 6 ani, datorită ţie, că ai lucrat 4 luni cu mine, am ajuns la echipa naţională şi am jucat la Cupa Mondială, eşti cel mai bun antrenor cu care am lucrat vreodată şi cel mai bun motivator”.

Inimioare, alea, alea. În momentul respectiv m-a răscolit, mă răscolesc foarte mult fanii Rapidului care îmi trimit o grămadă de mesaje”, a spus Şumudică la Sport Total FM.

Şumudică ar vrea la naţională: ”Am acumulat experienţă”

Marius Şumudică nu numai că a decis să-şi continue cariera de antrenor, dar spune acum că şi-ar dori chiar şi postul de selecţioner.

Antrenorul lui Al Raed este de părere că a acumulat suficientă experienţă pentru un asemenea post:

”Şi atunci zic că lumea asta are nevoie de mine, le va lipsi Şumudică dacă se va retrage şi atunci iau în calcul, cu experienţa pe care am acumulat-o şi cu rezultatele pe care le-am avut, ca într-un moment, dacă se va apela la mine, chiar să conduc echipa naţională.

Părinţii mei, care au auzit această veste, s-au crucit şi mi-au zis că nu se poate, şi mama, şi tata, au zis că “până noi nu vom intra în pământ, tu trebuie să rămâi pe bancă şi trebuie să faci ceea ce ţi-ai dorit de mic copil şi noi ţi-am îndeplinit această dorinţă””, a mai spus Marius Şumudică.

Afla mai multe despre: sumudica 

viewscnt
Articole similare