Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De la FCSB, direct la Juventus. Transfer URIAŞ negociat de Gigi Becali: "Am cerut 10 milioane, e treabă bună"

De la FCSB, direct la Juventus. Transfer URIAŞ negociat de Gigi Becali: "Am cerut 10 milioane, e treabă bună"galerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a dat cele mai importante lovituri din istoria fotbalului românesc prin jucătorii vânduţi în străinătate, iar Florin Lovin a dezvăluit că, în perioada în care evolua pentru FCSB, a fost urmărit de Juventus.

În 2008, FCSB reprezenta un nume important în fotbalul european. Echipa patronată de Gigi Becali jucase în semifinalele Cupei UEFA, în urmă cu doi ani, şi devenise o prezenţă constantă în grupele Ligii Campionilor.

În sezonul 2008/2009, roş-albaştrii au evoluat în grupă cu Bayern Munchen, Lyon şi Fiorentina. FCSB a obţinut un singur punct din cele şase meciuri disputate, 0-0, pe terenul echipei italiene, unde evolua şi Adrian Mutu.

"După acest meci, a zis domnul Gigi Becali că mă vrea Juventus. Cum mai e după asemenea meciuri, se mai discută pe acolo, se mai întreabă <<Cine e ăla?>>. Mi-a zis: <<Am cerut între 5 şi 10 milioane de euro pe tine, e treaba bună>>.

Da, acesta chiar a fost un meci de referinţă pentru mine, e unul dintre cele mai bune meciuri din cariera mea. Rămâi cu aceste amintiri frumoase din meciuri jucate la cel mai înalt nivel. Ne-am întâlnit atunci cu Mutu, a şi venit să discute cu noi, nu a fost arogant, chiar a fost super ok, am vorbit cu el şi înaintea meciului, şi după partidă" , a spus Florin Lovin la Orange Sport.

Echipele de start:

  • Fiorentina: Frey - Jorgensen, Gamberini, Dainelli, Vargas - Almiron, Melo, Montolivo - Santana, Gilardino, Mutu
  • FCSB: Zapata - Ogăraru, Ghionea, Goian, Marin - Nicoliţă, Rădoi, Lovin, Semedo - Dayro Moreno, Stancu

Rezultatele FCSB-ului în grupele Ligii Campionilor, sezonul 2008/2009:

În urma acestor rezultate, FCSB a încheiat grupa pe ultimul loc şi a părăsit cupele europene. Bayern Munchen şi Lyon s-au calificat în optimile Ligii Campionilor, în timp ce Fiorentina a mers în 16-imile Cupei UEFA, unde a fost eliminată de Ajax Amsterdam.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare