Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De pe ultimul loc, direct în lupta pentru primele poziţii! Revelaţia sezonului şi-a luat atacant de la codaşa Superligii

De pe ultimul loc, direct în lupta pentru primele poziţii! Revelaţia sezonului şi-a luat atacant de la codaşa Superligii

Superliga

Comentarii

Mihai Roman II şi-a reziliat contractul cu FC Botoşani, dar este pe punctul de a bifa un transfer de senzaţie.

Conform Fanatik, cel mai bun marcator în prima ligă din istoria formaţiei moldave va semna cu Petrolul, formaţie ce a impresionat în acest start de sezon. Aceeaşi sursă relatează că fostul atacant al Universităţii Craiova va ajunge în această seară la Ploieşti pentru a semna contractul cu gruparea de pe Ilie Oană. În cazul în care nu vor exista neînţelegeri între jucător şi oficialii ”găzarilor”, Mihai Roman va îmbrăca tricoul ”lupilor galbeni” după nouă ani.

Roman a fost jucătorul Petrolului în perioada 2011-2014, dar nu a reuşit să impună. Din acest motiv a fost împrumutat la U Cluj, CS Turnu Severin şi Săgeata Năvodari, urmând ca în 2014 să fie transferat definitiv de Pandurii Târgu Jiu. În acest sezon a marcat un gol, chiar în poarta viitoarei sale echipe, în remiza de la Botoşani, scor 1-1.

Petrolul Ploieşti, candidată-surpriză la titlul din Superligă?

Mihai Stoica e de părere că dacă nu existau egalurile cu U Cluj şi FC Botoşani, Petrolul era în lupta pentru titlu şi poate fi o candidată-surpriză pe termen lung, dacă menţine ritmul bun pe care îl arată în acest start de stagiune în Superliga României.

"Erau la titlu dacă nu ratau penalty-uri. Cam de la venirea lui Pîrvu a început să joace! Se pare că e win-win plecarea lui Budescu, el face spectacol la Farul", a spus Mihai Stoica, în direct la Sport Report, vineri, după Petrolul - FCU Craiova 1948 4-3.

 

 

Afla mai multe despre: petrolulfc botoşani 

viewscnt
Articole similare