Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru a ironizat declaraţia unui fost căpitan de la FCSB. ”Bă, lasă-mă naibii” | EXCLUSIV

Basarab Panduru a ironizat declaraţia unui fost căpitan de la FCSB. ”Bă, lasă-mă naibii” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Alex Chipciu a răbufnit la finalul partidei cu CFR Cluj, pierdut de Universitatea, scor 3-4. Deşi discursul său a fost apreciat de mulţi iubitori ai fotbalului, Basarab Panduru l-a taxat pe fostul căpitan al FCSB-ului.

După meci, Chipciu l-a lăudat pe Ianis Stoica. Tânărul atacant venit de la FCSB nu mai marcase în Superligă de peste un an, dar a ”reînviat” la meciul cu CFR. Stoica a marcat o dublă, care din păcate pentru echipa sa, a fost insuficientă pentru a scoate un rezultat pozitiv.

  • ”Vreau să spun că mă bucur enorm pentru Ianis. Nu ştiu dacă am visat neapărat, dar eram sută la sută convins că va da mai mult de un gol în meciul ăsta”, a spus Alex Chipciu.  

Basarab Panduru a ironizat declaraţia lui Chipciu

”Vezi că mi-am adus aminte şi de aia a lui Chipciu, când spune: ”Am visat că va da Ianis Stoica două goluri.” Unu care nu dă gol de un an şi ceva, tu te duci să îi spui: ”Bă, vezi că nu dai un gol. Am visat că o să dai mai mult de un gol.” Bă, lasă-mă naibii. Ăla nici nu ştia dacă joacă”, a spus Basarab Panduru, în exclusivitate pentru Orange Sport.

Ianis Stoica a sosit la Universitatea Cluj la începutul acestui an. Au fost primele sale goluri, după 15 meciuri în care nu a reuşit să puncteze în Superligă.

Ce a declarat Alex Chipciu după meciul cu CFR

”Pentru noi, n-a fost deloc frumos meciul. Sunt înflăcărat acum, dar cred că o să ajung la demenţă sau la Alzheimer în curând. Trebuie să fac ceva 100%, o să vorbesc cu nevastă-mea. Aşa, e greu să mai joc fotbal. Ţin ca nebunul, o iau razna, 100% o să o iau razna, e foarte greu să mai joc fotbal aşa. Trebuie să găsesc o soluţie. Am luat-o personal imediat. Când au dat golul de 2-1, ştiam că vom pierde. Dacă intram cu 2-0 la pauză, câştigam 100%. Toată lumea se ducea în cap, ei veneau peste noi. Asta am simţit şi asta s-a întâmplat. Poate e şi normal la câţi bani au băgat ei, dar şi noi suntem sub nivel rău de tot, să iei atâtea goluri, ireal. Avem cel mai bun atac şi cea mai slabă apărare.

Dacă n-ai apărare, n-ai nicio şansă, ne vom bate la retrogradare, e clar. De acolo pleacă totul, dacă te uiţi la City, are cea mai bună apărare din lume. A fost o nebunie de meci. Noi dădeam gol. Ei dădeau gol când voiau. A fost ca la Craiova, dar rezultatul a fost invers. Nu fac mişto sau caterincă, dar aşa o iau razna, dacă mai joc fotbal câteva etape aşa, risc să fac ceva de sănătate. Ideea e să fim mai buni în apărare, la poziţii, la contact. Am luat trei goluri cu cinci pe fund, e foarte mult. Totul e incredibil. Trebuie să facem mai mult”, a spus Chipciu, după meciul cu CFR Cluj.

Afla mai multe despre: u clujbasarab panduru 

viewscnt
Articole similare