Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizia luată de Messi şi la care multă lume nu se aştepta: ”Îmi va fi dor”

Decizia luată de Messi şi la care multă lume nu se aştepta: ”Îmi va fi dor”

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi (36 de ani) a luat o decizie importantă pe final de carieră şi a dezvăluit că nu mai are în vedere să se întoarcă în Europa, deşi multă lume ar fi dorit să ăl mai vadă jucând macar o singură dată pe bătrânul continent.

Messi nu mai are de gând să mai joace în Europa. Dezvăluirile făcute de starul argentinian

Lionel Messi, intervievat de France Football, insistă că nu va fi împrumutat la un club european în această iarnă şi nici nu are în vedere "să mai joace în Europa" de acum până la finalul carierei sale.

Ultimul său meci cu un club european a fost PSG - Clermont, în Ligue 1, pe 3 iunie 2023. Iar pentru Liga Campionilor: Bayern Munchen - PSG pe 8 martie 2023, două înfrângeri (2-3/0-2).

Într-un interviu acordat France Football cu ocazia câştigării celui de-al 8-lea său Balon de Aur, Lionel Messi insistă că nu există "niciun fel de plan" ca Inter Miami să-l împrumute la Barcelona sau la un alt club european în timpul intersezonului din Statele Unite, în această iarnă.

Campionul mondial argentinian adaugă că "nu crede că se va întoarce vreodată să joace în Europa".

"Bineînţeles că îmi va fi dor să joc în Liga Campionilor sau în La Liga pentru tot restul vieţii mele, meciuri cu o savoare specială. Dar m-am bucurat de ele cât de mult am putut, aşa că nu simt nicio frustrare", afirmă Lionel Messi.

În ceea ce priveşte finalul carierei sale, contractul său la Miami fiind valabil până la sfârşitul anului 2025, "La Pulga" nu este încă acolo: "Mă simt bine.

Întotdeauna am spus că nu mă gândesc la viitor, iau lucrurile de la o zi la alta. (...) Nu ştiu cât timp voi mai juca. Vreau să continui până când voi simţi că nu mai pot, că starea mea fizică nu-mi mai permite să joc aşa cum îmi doresc".

Incluzând FC Barcelona şi echipa sa B, precum şi Paris Saint-Germain, Lionel Messi a jucat 875 de meciuri în Europa (dintre care 129 în Liga Campionilor). În ceea ce priveşte numărul de goluri: 710 în toate competiţiile europene, dintre care 129 în Liga Campionilor.

Afla mai multe despre: lionel messiinter miamiliga campioniloreuropa 

viewscnt
Articole similare