You are here:

Decizia radicală luată de agresorul arbitrului turc! "Pentru a împiedica clubul, fanii şi familia mea să mai sufere vreun rău"

Decizia radicală luată de agresorul arbitrului turc! "Pentru a împiedica clubul, fanii şi familia mea să mai sufere vreun rău"
Comentarii

La mai puţin de 24 de ore după ce l-a agresat pe arbitrul Halil Umut Meler la finalul unui meci din campionatul de fotbal al Turciei, Faruk Koca şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte al MKE Ankaragücü.

Agresarea arbitrului la un meci din Turcia! Preşedintele clubului Ankaragucu a demisionat

"Oricare ar fi amploarea nedreptăţii sau a greşelii, nimic nu poate legitima sau explica violenţa pe care am comis-o (...)

Aş dori, de asemenea, să anunţ publicul că am demisionat din funcţia de preşedinte al MKE Ankaragücü pentru a împiedica clubul, fanii şi familia mea să mai sufere vreun rău", a anunţat Faruk Koca într-un comunicat pe site-ul clubului.

"Aş dori să-mi cer scuze comunităţii arbitrilor turci, publicului sportiv şi naţiunii noastre, în special domnului Meler şi familiei sale (...) În acelaşi timp, sper că problemele structurale ale fotbalului turc vor fi discutate mai realist ca urmare a acestui incident grav pe care l-am provocat", a adăugat el.

"Mi-am pierdut minţile (...), nu-mi amintesc ce am făcut", declarase iniţial managerul clubului Ankaragücü la un post de televiziune privat.

Autorii atacului violent, Faruk Koca şi alţi doi bărbaţi, au fost reţinuţi. Potrivit presei locale, cei trei bărbaţi au fost duşi la închisoarea Sincan de la periferia Ankarei.

Agresarea arbitrului, care a suferit un traumatism cranian, a determinat Federaţia Turcă de Fotbal (TFF) să suspende campionatul până la noi ordine. Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, a descris incidentul ca fiind "total inacceptabil".

Afla mai multe despre: faruk kocahalil umut melerarbitru turc lovit 

viewscnt
Articole similare