Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Demitere importantă în Bundesliga. Ultima echipă care a primit gol de la Lewandowski şi-a dat afară antrenorul: ”O povară prea mare”

Demitere importantă în Bundesliga. Ultima echipă care a primit gol de la Lewandowski şi-a dat afară antrenorul: ”O povară prea mare”

Bundesliga

Comentarii

VfL Wolfsburg a anunţat, duminică, pe site-ul oficial, că s-a despărţit de tehnicianul Florian Kohfeldt.

Demitere importantă în Bundesliga. Ultima echipă care a primit gol de la Lewandowski şi-a dat afară antrenorul

“Am continuat şi intensificat analiza sezonului nostru sâmbătă seară şi duminică dimineaţă şi până la urmă ne-am întrebat cât de ok ar fi continuarea relaţiei contractuale.

Am ajuns la concluzia că ne-am pune sub presiune încă de la început, ceea ce ar însemna o povară prea mare pentru echipă, antrenor şi club. Drept urmare, după discuţii deschise şi oneste, am convenit să punem capăt colaborării”, a declarat directorul Jorg Schmastke.

Kohfeldt era antrenorul echipei Wolfsburg din luna octombrie a anului trecut.

În 28 de meciuri în care s-a aflat pe banca formaţiei germane, tehnicianul de 39 de ani a obţinut nouă victorii, cinci egaluri şi 14 eşecuri.

Wolfsburg a încheiat sezonul 2021/2022 al Bundesligii pe locul 12, cu 42 de puncte.

În ultima partidă din prima ligă a Germaniei, Wolfsburg a evoluat contra campioanei Bayern Munchen. cu care a remizat, scor 2-2, meci care Lewandowski a marcat şi care ar putea fi ultimul din cariera sa pentru bavarezi.

Înainte de Wolfsburg, Florian Kohfeldt a mai pregătit-o din postura de antrenor principal pe Werder Bremen, între noiembrie 2017 şi mai 2021.

Afla mai multe despre: wolfsburgbundesliga 

viewscnt
Articole similare