Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima, în prim-plan şi la CFR Cluj - U Craiova! Decizia lui Gigi Becali după ce s-a simţit trădat | EXCLUSIV

Prima, în prim-plan şi la CFR Cluj - U Craiova! Decizia lui Gigi Becali după ce s-a simţit trădat | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Final incendiar de play-off în Liga 1: CFR Cluj poate câştiga titlul, duminică seara, dacă o învinge pe Universitatea Craiova, după ce FCSB s-a împiedicat cu FC Voluntari. Mihai Stoica a dezvăluit ce decizie a luat Gigi Becali, deşi s-a simţit trădat de primarul Voluntariului, Florentin Pandele.

Prima, adusă în discuţie şi la CFR Cluj - Universitatea Craiova: "Am fost la puşcărie, nu ne place"

Imediat după ce FC Voluntari a remizat cu FCSB, scor 2-2, şi i-a oferit şansa lui CFR Cluj să câştige titlul în Ardeal, duminică seara, finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a făcut o acuzaţie gravă.

Afaceristul a fost completat de Mihai Stoica, cel care a susţinut că sunt informaţii că FC Voluntari a fost motivată cu o primă, pentru a obţine măcar un punct din meciul cu FCSB. 

La o zi distanţă de la deziluzia de pe Arena Naţională, Mihai Stoica a reconfirmat că există informaţii care o incriminează pe FC Voluntari. 

De asemenea, conducătorul de la FCSB a fost întrebat dacă echipa din Berceni a pregătit o primă pentru Universitatea Craiova, pentru a încurca echipa lui Dan Petrescu. 

MM Stoica a exclus varianta şi a făcut o trimitere nuanţată la CFR Cluj. 

"Noi nu putem permite o primă acum celor de la Craiova, că nu suntem echipa sistemului. S-ar ancheta, absolut. Noi suntem echipa suporterilor. 

Doi, niciodată Mihai Rotaru nu ar accepta aşa ceva, să vină de la Gigi o primă la un meci în care echipa lui. Rotaru nu are cum să accepte aşa ceva. Peste capul lui, nu. Noi am fost la puşcărie, nu ne place", a declarat expertul Orange Sport. 

MM Stoica i-a reamintit lui Mihai Rotaru pactul cu Gigi Becali

Duminică, Mihai Rotaru a anunţat că Universitatea Craiova îşi va urma strategia în meciul cu CFR Cluj, din Ardeal, şi că Laurenţiu Reghecampf va fi prudent cu anumiţi jucători, pentru a nu risca să-i piardă la barajul pentru Europa. 

După ce a auzit că Universitatea Craiova ar putea introduce pe teren câţiva juniori, oficialul de la FCSB i-a reamintit pactul pe care-l are cu Gigi Becali. 

"Nu ştiu ce înseamnă pericol de accidentare. Până acum e egalitate. În 2017, Rotaru a alcătuit o echipă mai lejeră, dupâ care i-a plătit şi Gigi. E 1-1. Din câte am înţeles, din ce au discutat ei doi, s-au terminat lucrurile astea. Eu, din ce ştiu, Mihai Rotaru îşi va apăra corect şansele", a mai spus Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

CFR Cluj - Universitatea Craiova are loc duminică, de la 21:30, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. Cu o victorie, echipa lui Dan Petrescu va câştiga şi actuala ediţie de campionat. 

 

Afla mai multe despre: mihai stoicaprima cfr cluj universitatea craiovaprima fc voluntari fcsbgigi becalimihai rotaru 

viewscnt
Articole similare