Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Kolinger, cel mai nou transfer al lui CFR Cluj: ”Merit această oportunitate de a juca în meciuri de nivel european şi de a lupta pentru campionat”

Denis Kolinger, cel mai nou transfer al lui CFR Cluj: ”Merit această oportunitate de a juca în meciuri de nivel european şi de a lupta pentru campionat”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a anunţat achiziţia lui Denis Kolinger, al cincilea din această perioadă de mercato.

Denis Kolinger, cel mai nou transfer al lui CFR Cluj: ”Merit această oportunitate, şansa de a juca în meciuri de nivel european şi de a lupta pentru campionat”

Fundaşul german în vârstă de 28 de ani vine de la Velje, formaţie ce a retrogradat din prima divizie din Danemarca la finalul sezonului trecut.

După ce i-a adus pe Christopher Braun, Karlo Muhar, Karlo Brucic şi Vito Hammershoy-Mistrati Kolinger, campioana României l-a împrumutat şi pe Kolinger.

Denis Kolinger a vorbit despre venirea sa la CFR Cluj, subliniind că este o oportunitate pentru el să lupte pentru câştigarea unui campionat.

”Simt că şansa de a putea juca în meciuri de nivel european şi de a lupta pentru câştigarea campionatului poate fi o oportunitate pe care nu o ai întotdeauna, la 28 de ani. Cred că Vejle va reveni în prima ligă, în sezonul viitor. Îi voi încuraja şi voi urmări cum vor reuşi acest lucru.

Clubul mi-a arătat prin dorinţă şi dialog că mă apreciază, dar merit şi această oportunitate”, a declarat apărătorul de 28 de ani, în presa din Danemarca.

La Velje a mai antrenat şi Constantin Gâlcă, în perioada martie 2019 - iunie 2021.

Afla mai multe despre: cfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare