You are here:

Dennis Man, schimbat la pauză. Antrenorul Parmei a explicat de ce. Nu a fost din cauza vreunei accidentări

Dennis Man, schimbat la pauză. Antrenorul Parmei a explicat de ce. Nu a fost din cauza vreunei accidentări

Stranieri

Comentarii

Antrenorul celor de la Parma, Fabio Pecchia (51 de ani), a tras concluziile după remiza cu Empoli şi a vorbit despre Dennis Man (26 de ani).

Parma a încheiat la egalitate cu Empoli, scor 1-1, în etapa a noua din Serie A.

Antrenorul Parmei, inspirat când l-a lăsat pe Man la cabine. Înlocuitorul a marcat golul egalării

Dennis Man a fost titular, dar înlocuit la pauză, în timp ce Valentin Mihăilă a fost rezervă şi a intrat în minutul 84, în locul lui Bernabe.

Ceea ce a surprins a fost faptul că Man, cel mai în formă jucător al ”cruciaţilor” nu a mai prins echipa în repriza a doua.

La finalul meciului, antrenorul Fabio Pecchia a explicat că motivul acestei schimbări a fost unul tactic, pentru a câştiga mai multe dueluri aeriene în careul advers.

Iar decizia tehnicianului Parmei a fost una extrem de inspirată. Golul egalizator al gazdelor a venit chiar din partea lui Charpentier, cel care l-a înlocuit pe Man la pauza meciului.

“Decizie tactică. Man nu trece printr-o perioadă grozavă, dar aceste lucruri se mai întâmplă de-a lungul unui sezon.

Am preferat să-l introduc pe Charpentier, care ne garanta forţă, impredictibilitate şi prezenţă aeriană în careul advers”, a declarat Fabio Pecchia, conform celor de la Fantacalcio.it.

Parma ocupă locul 17 în clasamentul din Serie A, cu opt puncte acumulate în nouă etape. Dennis Man a contribuit cu trei goluri şi o pasă decisivă în acest sezon.

Afla mai multe despre: dennis manparmaserie astranieri 

viewscnt
Articole similare