You are here:

Dennis Man a ”explodat”. Cât a ajuns să valoreze internaţionalul român în acest moment

Dennis Man a ”explodat”. Cât a ajuns să valoreze internaţionalul român în acest moment

Stranieri

Comentarii

Internaţionalul român Dennis Man (26 de ani) este în mare formă, aspect reflectat şi de faptul că valoarea sa de piaţă a ”sărit în aer”.

Dennis Man se află în cel mai bun moment al carierei sale, drept dovadă fiind şi noua sa cotă de piaţă.

Jucătorul român în vârstă de 26 de ani a început excelent sezonului în Serie A la Parma, după promovare, şi a continuat evoluţiile consistente şi în tricoul echipei naţionale a României.

Iar acest fapt nu a putut trece neobservat de specialiştii de la Transfermarkt. Astfel, în urma actualizărilor făcute vineri, Dennis Man a ajuns acum să fie evaluat de respectivul portal de specialitate la 15 milioane de euro.

Este cea mai mare cotă de piaţă din cariera sa. Anterior, el era cotat la 10 milioane de euro, dar noua sa valoare este consecinţa celor trei goluri şi o pasă decisivă date în şapte meciuri din Serie A şi celor două goluri şi trei assist-uri reuşite pentru România în Liga Naţiunilor.

În prezent, cel mai valoros jucător român este fundaşul central Radu Drăguşin, cu 25 de milioane de euro, iar al doilea este Dennis Man, cu 10 milioane de euro mai puţin. 

Ce scriu jurnaliştii italieni despre Man: ”De neînlocuit”

Contractul său cu Parma este valabil până în anul 2027. Iar ”explozia” sa din momentul de faţă a fost remarcată şi de presa italiană din Parma.

”Man este de neînlocuit: 13 titularizări consecutive pentru club şi ţară, doar 3 pe bancă anul trecut. Mister Pecchia nu se mai poate lipsi de bijuteria sa Dennis Man: atacantul gialloblu a jucat 8 meciuri oficiale consecutive ca titular (7 în Serie A şi unul în Coppa Italia, mai exact). 

Ultima oară când Man a ieşit de pe bancă a fost în ultima zi a campionatului din Serie B din sezonul trecut: Reggiana-Parma 1-1, cu Man intrând în minutul 54 în locul lui Partipilo. 

Ca să fim sinceri, Man a jucat de asemenea 5 meciuri consecutive ca titular pentru echipa naţională”, au scris italienii de la Parma Live.

Afla mai multe despre: dennis manstranieriparmaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare