Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Detalii despre întâlnirea pe care Burleanu a avut-o în secret cu un antrenor român: ”A fost o întâlnire amicală”. EXCLUSIV

Detalii despre întâlnirea pe care Burleanu a avut-o în secret cu un antrenor român: ”A fost o întâlnire amicală”. EXCLUSIV

FRF

Comentarii

Într-o perioadă în care căuta selecţioner pentru echipa naţională, Răzvan Burleanu a avut o întâlnire secretă cu unul dintre cei mai valoroşi antrenori români.

Plecarea lui Mirel Rădoi le-a dat multe bătăi de cap celor de la FRF. Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă au încercat mai multe variante, dar până la urmă au ajuns la soluţia Edi Iordănescu.

Răzvan Lucescu, unul dintre antrenorii pe care Răzvan Burleanu i-ar fi curtat, a oferit detalii despre întâlnirea secretă pe care a avut cu preşedintele FRF.

Detalii despre întâlnirea secretă dintre Răzvan Burleanu şi Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu este unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români, mai ales după ce a obţinut performanţe şi în străinătate, la PAOK Salonic şi Al Hilal.

Antrenorul în vârstă de 53 de ani a ajuns astfel pe lista lui Răzvan Burleanu, cel care a încercat să găsească o variantă inspirată de selecţioner, după plecarea lui Mirel Rădoi.

Preşedintele FRF şi Mihai Stoichiţă s-au deplasat în secret la Salonic, unde au luat masa cu Răzvan Lucescu, însă aceştia au fost fotografiaţi de un doi români şi imaginile au ajuns în presa din România.

Răzvan Lucescu susţine că nu se aştepta la aşa ceva, mai ales că pozele au apărut în presă chiar când ei încă se aflau la masă.

”Am fost surprins pentru că eram încă la masă când deja apăruse la Bucureşti poza noastră. Eram la o altă masă, lângă noi, erau cei din stafful meu, plus un prieten foarte bun, Yorgos, care are grijă de mine acolo şi imediat s-a interesat la restaurant. Şi i-au spus de acolo că... i-au spus că fusese o pereche de români în restaurant, care a ieşit după ce au venit Burleanu şi cu Stoichiţă”, spus Răzvan Lucescu la Orange Sport.

Antrenorul lui PAOK Salonic dă asigurări că n-a avut nicio discuţie cu Răzvan Burleanu despre postul de selecţioner şi întâlnirea a fost pur amicală.

Lucescu jr. susţine că, pentru el, întâlnirea cu Răzvan Burleanu n-a fost un fapt neobişnuit, deoarece au luat cina şi cu o altă ocazie, când preşedintele FRF se afla într-o vizită la Salonic:

”A fost discuţia că vin şi că ne vedem pentru o seară, la o cină, aşa cum s-a mai întâmplat şi în primul mandat la PAOK. Nu a fost prima dată când am luat masa cu Burleanu la Salonic, a mai fost o dată. Şi chiar a fost amicală, era în trecere, m-a căutat şi am luat cina”, a mai spus Răzvan Lucescu.

Fostul selecţioner spune că a fost deranjat de faptul că acele imagini au apărut în presă şi că acea întâlnire a fost interpretată ca o negociere pentru postul de selecţioner:

”Da, m-a deranjat. Adică a fost o cina privată, în timpul meu privat, eu fiind la PAOK”, a comentat Răzvan Lucescu.

Afla mai multe despre: lucescu 

viewscnt
Articole similare