Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică nu se lasă pe o ureche după victoria cu Voluntari. ”La fotbal nu există linişte.” Ce a spus despre meciul FCSB-ului. ”Rar am văzut”

Dică nu se lasă pe o ureche după victoria cu Voluntari. ”La fotbal nu există linişte.” Ce a spus despre meciul FCSB-ului. ”Rar am văzut”

Superliga

Comentarii

Echipa FCU Craiova a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia FC Voluntari, în meciul de debut al etapei a cincea din Superligă.

Echipa lui Nicolae Dică a avut un start lansat. Aurelian Chiţu a deschis scorul în minutul 4, cu un şut din marginea careului, la o pasă venită de la Sidibe. În minutul 14 rolurile s-au schimbat şi Sidibe a înscris din pasa lui Chiţu. Scorul reprizei a fost stabilit de Van Durmen, din pasa lui Bauza, în minutul 21. Oltenii au mai avut două ocazii importante de gol,  prin Sidibe şi Bauza, dar la pauză s-a intrat cu 3-0 pentru gazde.

Partea secundă a debutat cu ocazia din minutul 51 a Craiovei, când şutul deviat al debutantului Lacroix a căzut pe bara transversală, iar oaspeţii au replicat prin lovitura de cap trimisă pe lângă poartă de Nemec, în minutul 72. FC Voluntari a redus din diferenţă, Sigurjonsson marcând cu capul din centrarea lui Ricardinho, în minutul 79. William Baeten, jucătorul gazdelor, a fost schimbat în minutul 81, după ce a suferit o comoţie. Baeten a rămas câteva minute pe marginea terenului, asistat de personalul medical, apoi a fost dus la ambulanţă după ce, în prealabil, i s-a pus un guler cervical. FCU Craiova s-a impus cu 3-1 şi a reuşit a doua victorie stagională.

Dică nu se lasă pe o ureche după victoria cu Voluntari. ”La fotbal nu există linişte.”

”Aş da o notă mare echipei. Am făcut un joc bun din punctul meu de vedere, defensiv îmi doream să nu primim acel gol. Am avut o atitudine bună, am fost agresivi, am marcat trei goluri. Îi felicit pe băieţi şi în continuare ne aşteaptă partide foarte grele. Ştiam că ne aşteaptă o partidă grea. Am spus înainte de joc că trebuie să fim pregătiţi. Băieţii au înţeles şi s-au descurcat foarte bine. Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm al doilea joc consecutiv. Trebuie să fim modeşti. să ne antrenăm 100%. Am încredere că putem face lucruri bune împreună cu băieţii şi conducerea clubului.

La fotbal nu există linişte. Întotdeauna îmi doresc mai mult de la jucătorii mei. Încerc împreună cu staff-ul meu să facem lucrurile bine la antrenamente. Se pare că uşor. uşor au înţeles mesajele noastre. Trebuie să avem aceeaşi atitudine. Patronul a investit foarte mulţi bani, îşi doreşte ca noi să facem performanţă”, a spus Nicolae Dică, după meciul cu FC Voluntari.

Antrenorul lui U Craiova 1948, surprins de Nordsjaelland

Nicolae Dică a remarcat modul în care au evoluat cei de la Nordsjaelland în meciul cu FCSB din Conference League, după ce danezii au rămas în 10 oameni, în urma eliminarea lui Nagalo.

”(n.r. despre FCSB) Au făcut un joc bun. Au întâlnit un adversar foarte bun. Rar am văzut o echipă care să joace cu un om mai puţin aşa cum au jucat ei. Am încredere că se pot califica şi Sepsi şi Farul şi îmi doresc asta”, a adăugat Dică.

Afla mai multe despre: fc u craiovanicolae dicăfc voluntari 

viewscnt
Articole similare