Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dificultăţi pentru Real Madrid împotriva lui Liverpool? Selecţia lui Ancelotti l-a surprins pe MM Stoica: ”Au luat patru goluri ultima dată împreună” | EXCLUSIV

Dificultăţi pentru Real Madrid împotriva lui Liverpool? Selecţia lui Ancelotti l-a surprins pe MM Stoica: ”Au luat patru goluri ultima dată împreună” | EXCLUSIV
Comentarii

Cel mai aşteptat meci din calendarul fotbalistic va avea loc sâmbătă, când Liverpool şi Real Madrid se vor duela pentru supremaţie în Champions League. Finala Ligii Campionilor poate fi urmărită, în direct, de la ora 22:00, pe Orange Sport 1 şi orangesport.ro.

Finala actualei ediţii din Liga Campionilor va oferi o rejucare a ultimului act din 2018, când Real Madrid şi-a trecut în cont al 13-lea trofeu Champions League, ultimul câştigat de iberici.

3-1 s-a impus echipa pregătită atunci de Zinedine Zidane, graţie unor greşeli de proporţie ale lui Loris Karius, care a fost ”decisiv” pentru madrileni la primul şi al treilea gol.

Înainte ca Real Madrid să se califice în finală, Mohamed Salah afirma că ar dori să îi înfunte pe elevii lui Carlo Ancelotti, spunând că are ”treburi neîncheiate” cu campioana Spaniei.

Iată că dorinţa egipiteanului s-a adeverit, iar Liverpool va avea şansa să îşi ia revanşa împotriva ”galacticilor”, la Paris.

Înaintea partidei, MM Stoica a fost invitat în studioul Orange Sport, alături de Basarab Panduru, pentru a analiza finala acestei ediţii a Ligii Campionilor.

Cele două echipe au avut un parcurs diametral opus, Real Madrid reuşind să se califice graţie mai multor reveniri incredibile, împotriva unor adversari de clasă.

De celaltă parte, Liverpool a primit adversari ”de Europa League” şi a ajuns în actul final fără prea mari bătăi de cap.

Probleme pentru Real Madrid împotriva lui Liverpool?

Înaintea duelului dintre cele două, MM Stoica a recunoscut că a fost surprins de selecţia lui Ancelotti.

Nacho Fernandez a fost lăsat pe bancă după mai multe meciuri bune, în favoarea cuplului Militao - Alaba, cuplu care a dezvoltat în meciurile trecute că este capabil de momente de nebunie.

Nacho a jucat senzaţional cât a jucat, iar ultimul meci în care i-am văzut pe Militao şi Alaba împreună au luat patru goluri, împotriva lui Manchester City, lasă spaţii imense.

Într-o finală, dacă iei gol, se schimbă totul, nu e ca un meci normal. În finala Conference League, Roma, cu Mourinho, nu a mai jucat fotbal, a stat şi a aşteptat.

Era Roma şi era Feyenoord, chiar să sufere aşa? Dar au luat trofeul”, a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare