Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dioszegi, după calificarea lui Sepsi în play-off: ”Am luptat ca nişte tauri. Am ajuns acolo unde ne e locul”

Dioszegi, după calificarea lui Sepsi în play-off: ”Am luptat ca nişte tauri. Am ajuns acolo unde ne e locul”
Comentarii

Finanţatorul celor de la Sespi OSK, Laszlo Dioszegi, a tras concluziile după victoria de Ploieşti şi calificarea echipei sale în play-off.

Sepsi a câştigat pe terenul celor de la Petrolul, scor 2-1, în ultima etapă din sezonul regular al Superligii României.

Datorită acestei victorii, dar şi a remizei fără goluri a celor de la U Cluj la Voluntari, formaţia covăsneană s-a calificat în play-off.

Dioszegi, extrem de fericit după calificarea lui Sepsi în play-off: ”Fiecare jucător are o primă specială”

La finalul partidei de la Ploieşti, Laszlo Dioszegi a fost în culmea bucuriei după această performanţă reuşită de Sepsi şi a precizat că echipa sa nu va face un simplu act de prezenţă în play-off.

"Sunt bucuros ca un copil. Îmi vine să plâng. Sincer, n-am crezut că vom câştiga şi că rezultatele indirecte vor fi pentru noi. Vreau să mă duc să felicit băieţii. Au luptat extraordinar!

Cine a văzut meciul şi-a dat seama că 100 de minute au dat tot băieţii. Vă spun sincer, când a egalat Petrolul n-am mai crezut în victorie, dar iată că fotbalul te pedepseşte, dar te şi răsplăteşte.

Am luptat ca nişte tauri. Jos pălăria în faţa jucătorilor! Am arătat încă o dată că suntem o echipă imprevizibilă, care merită să fie în primele 6. Până la urmă, am ajuns acolo unde ne e locul. Nu vreau să spun cuvinte mari.

Dacă reuşim să câştigăm 2-3-4 meciuri, bravo băieţilor! Vom fi toţi mândri. Ne vom lupta la fiecare meci de la egal la egal. Noi jucăm mereu pe teren şi vom arăta întregii ţări că vom lupta la fiecare meci. Noi vrem să jucăm fotbal şi să câştigăm toate meciurile.

Era o cale mult mai uşoară în play-out să ajungem în cupele europene, dar nu depunem niciodată armele. Avem 10 meciuri foarte grele, iar jucătorii îşi vor da toată silinţa. 

Le voi spune băieţilor că ăsta e spiritul lui Sepsi! S-au sacrificat, au luptat ca nişte tauri şi au meritat cu prisosinţă. Fiecare jucător are o primă specială, este stipulată în contract.

Cred că în jur de 5.000 de euro primeşte majoritatea jucătorilor pentru calificarea în play-off. Pentru acest meci, prima a fost de 900 de euro pentru victorie, pe lângă cei 5.000 de euro", a a declarat Dioszegi, după meci.

FCSB, Rapid, CFR Cluj, Universitatea Craiova şi Farul Constanţa s-au mai calificat alături de Sepsi în play-off-ul Superligii. Este exact aceeaşi componenţă ca în sezonul trecut.

Afla mai multe despre: sespilaszlo dioszegisuperliga 

viewscnt
Articole similare