Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Djurgarden - Sepsi, 3-1 şi în a doua manşă a turului III preliminar Conference League! Set pentru suedezi în două meciuri la general

Djurgarden - Sepsi, 3-1 şi în a doua manşă a turului III preliminar Conference League! Set pentru suedezi în două meciuri la general
Comentarii

Djurgarden - Sepsi Sfântu Gheorghe, manşa secundă a turului III preliminar Conference League, care a avut loc pe Stockholm Arena, s-a terminat 3-1. La general, suedezii s-au impus cu 6-2.

LIVE TEXT Djurgarden - Sepsi Sfântu Gheorghe 3-1 (Finndell 11, Asoro 23, 71 / C. Matei 8), în preliminariile Conference League (3-1 în tur)

Echipele de start:

  • Djurgarden: Zetterstrom - Johansson, Hien, Ekdal, Bengtsson - Finndell, Schuller, Eriksson - Asoro, Edvardsen, Radetinac
  • Rezerve: Vasyutin, Picornell, Lofgren, Andersson, Banda, Holmberg, Wikheim, Doumbouya, Danielson
  • Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Ispas - Aganovic, N. Păun, C. Matei - Damaşcan, Rondon, Bărbuţ
  • Rezerve: Began, Gedo, J. Rodriguez, Dragomir, Tudorie, Achahbar, Dumitrescu, Nistor, Ciobotariu

Min. 90+4 Final!

Min. 71 GOOOL Djurgarden! Suedezii scapă prin contraatac şi marchează. Lansat, Asoro a trecut de Ispas, iar Mitrea a părut că are situaţia sub control, dar Asoro a pus o contră, mingea a rămas la el şi a tras puternic cu stângul pentru 3-1.

Min. 46 A început repriza secundă. 

Min. 45+3 Pauză!

Min. 38 Mitrea trimite o pasă pungă spre Rondon, care rămâne cu portarul advers, dar cel din urmă îndepărtează pericolul. 

Min. 27 Acelaşi Asoro e periculos. Atacantul nigerian pătrunde în partea dreaptă, trece de Ispas şi şutează, dar Niczuly respinge. 

Min. 23 GOOOOL Durgarden! Calificarea e departe de Sepsi. Asoro apare la prima bară la un corner şi înscrie pentru 2-1 cu capul. 

Min. 11 GOOOOL Djurgarden! Finndell apare la finalizare şi trage la colţul scurt după o recentrare de pe partea dreaptă. 

Min. 8 GOOOOL Sepsi! Cosmin Matei marchează direct din lovitură liberă. Dintr-o poziţie din care suedezii s-au aşteptat la o centrare, fostul dinamovist a tras la a doua bară şi a profitat de eroarea făcută de portarul Zetterstrom, care a apreciat greşit traiectoria mingii. 

Min. 1 Edvardsen primeşte cartonaşul galben după 10 secunde! Atacantul l-a călcat pe tibie pe Păun, după o intrare care putea fi penalizată şi cu cartonaşul roşu. 

Min. 1 A început meciul din Suedia. 


Înaintea partidelor de joi are echipei din România, Sepsi are cele mai mici şanse de calificare în Suedia cu o echipă de top din campionat. 

În urmă cu o săptămână, Sepsi a fost învinsă categoric pe teren propriu în prima manşă a turului trei preliminar. 

Suedezii au condus cu 3-0 prin golurile înscrise de Edvardsen în minutul 26 (din penalty) şi Julian Asoro în minutele 31 şi 54. Alexandru Tudorie a redus din diferenţă în minutul 79, din penalty, iar Djurgarden s-a impus cu 3-1, un avans mare înainte de partida de pe teren propriu. 

Cristiano Bergodi speră într-o minune în meciul retur. 

”Am venit aici pentru a încerca să facem un meci frumos. Să jucăm cu încredere, cu curaj pentru că nu avem nimic de pierdut. După rezultatul din tur, normal că plecăm cu acest dezavantaj de două goluri şi nu ne va fi uşor.

Căutăm să marcăm cel puţin un gol în prima repriză. Eu zic că dacă meciul rămâne în echilibru orice se poate întâmpla, şi al doilea gol pentru că meciul durează 90 de minute, 95 de minute", a declarat Cristiano Bergodi, din Suedia.

În al doilea tur preliminar, deţinătoarea Cupei României a eliminat-o după lovituri de departajare pe NK Olimpija Ljubljana, din Slovacia. 

Afla mai multe despre: djurgarden - sepsi sfântu gheorghe 

viewscnt
Articole similare