Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

DOCUMENT | Eduard Novak şi-ar fi premiat tatăl pentru participarea la Jocurile Paralimpice. Karoly Novak ar fi primit suma maximă

DOCUMENT | Eduard Novak şi-ar fi premiat tatăl pentru participarea la Jocurile Paralimpice. Karoly Novak ar fi primit suma maximăgalerie foto

Special

Comentarii

SNST îl acuză pe Eduard Novak că şi-a premiat tatăl. Ministrul Sportului ar fi direcţionat aproximativ 112.000 de euro către Karoly Novak.

Sindicatul Naţional ”Sport şi Tineret” a publicat pe site-ul oficial un document potrivit căruia Karoly Novak, tatăl lui Eduard Novak, a fost beneficiarul unui premiue de aproximativ 112.000 de euro pentru că a participat la Jocurile Paralimpice Tokyo 2020 (care s-au desfăşurat în 2021 din cauza pandemiei).

Eduard Novak l-ar fi trecut pe tatăl său antrenor principal la lotul de ciclism pentru Jocurile Paralimpice, în statul de premiere, pentru a beneficia de această primă.

Ministrul Sportului şi-ar fi premiat tatăl. Karoly Novak ar fi încasat 112.000 de euro

Potrivit SNST, numele lui Karoly Novak n-a apărut pe lista cu membrii lotului de ciclism care au făcut deplasarea pentru Jocurile Paralimpice Tokyo 2020.

Acea listă a fost aprobată de Comitetul Naţional Paralimpic, care este afiliat la Comitetul Internaţional Paralimpic şi ea cuprindea următoarele nume: Eduard Novak, Eduard Moescu (sportivi), Cristiano Valoppi (antrenor principal lot ciclism) şi Szebestyean Szabolcs (mecanic).

Lucrurile s-au schimbat în Statul de premiere nr.10702 / 25.10.2021. Potrivit SNST, Ministerul Sportului l-a trecut antrenor principal pe Karoly Novak, pentru ca acesta să fie premiat cu 554.344 de lei (aproximativ 112.000 euro) - suma maximă permisă.

Cristiano Valoppi, cel care figura ca antrenor principal al lotului paralimpic de ciclism, a fost ”retrogradat” antrenor secund pe statul de premiere. 

De remarcat că Eduard Novak şi Karoly Novak au fost singurii premiaţi cu suma maximă permisă. 

â

Karoly Novak ar fi fost premiat şi la kaiac-canoe... tot ca antrenor principal

Karoly Novak pare a fi un antrenor foarte talentat nu doar la ciclism, ci şi la kaiac-canoe.

După Jocurile Paralimpice Rio 2016, numele lui Karoly Novak ar fi apărut pe statul de plată al Federaţiei Române de Kaiac-canoe.

Dezvăluirea a fost făcută atunci de jurnalistul Lucian Oprea. Karoly Novak ar fi fost premiat atunci cu 156.579 lei pentru participarea ca antrenor principal la lotul paralimpic de kaiac-canoe.  

 Galerie foto

Afla mai multe despre: novak 

viewscnt
Articole similare