Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu, despre secretul din spatele titlului câştigat de FCSB în Superliga: "Au dominat"

Dorinel Munteanu, despre secretul din spatele titlului câştigat de FCSB în Superliga: "Au dominat"

Superliga

Comentarii

Dorinel Munteanu, antrenorul celor de la Oţelul Galaţi, finalistă a acestei ediţii de Cupa României, a vorbit despre victoria echipei sale de pe teren propriu cu FC Hermannstadt, cu scorul de 1-0, cât şi despre succesul celor de la FCSB, câştigarea primului titlu după o pauză de nouă ani de zile.

"Neamţul" a tras primele concluzii după victoria echipei sale, Oţelul Galaţi, de pe teren propriu în faţa celor de la FC Hermannstadt, o altă echipă puternică din play-out-ul din Superliga. Antrenorul gălăţenilor a vorbit despre schimbarea în joc provocată de eliminarea lui Teles, după un cartonaş roşu primit în minutul 56. Gălăţenii au dat repede lovitura, chiar în minutul 3, prin reuşita lui Yabre.

"A fost o victorie meritată. Băieţii au jucat foarte exact, foarte bine, chiar dacă am fost în 10 oameni. Au fost două reprize diferite. În prima repriză ne-am creat multe ocazii, în a doua repriză ne-au dominat.

Echipa noastră trebuie felicitată. Sunt bucuros că suntem pe primul loc, dar mai avem două meciuri importante", a declarat Dorinel Munteanu, la finalul partidei.

Munteanu a menţionat faptul că va respecta spiritul competiţiei şi va utiliza echipa sa de bază în următoarele partide, deşi clasarea echipei este una care nu necesită forţarea lotului, pe acest final de sezon.

"Dacă nimeni nu ne dădea nicio şansă la începutul campionatului vreau să ştie lumea că echipa mea o să joace până la ultima etapă", a spus antrenorul Oţelului Galaţi.

Dorinel Munteanu, explicaţii pentru succesul celor de la FCSB

Dorinel Munteanu a felicitat-o şi pe FCSB, campioana României, care şi-a obţinut primul titlu de campioană după o pauză de nouă ani.

"Neamţul" a explicat cum a reuşit formaţia antrenată de Elias Charalambous să câştige fără mari probleme titlul din Superliga.

"Îi felicit pe cei de la FCSB că, după atâţia ani, au devenit campioni. Au câştigat pe merit, au dominat foarte clar. Celelalte echipe nu au avut puterea să fie la nivelul FCSB-ului. FCSB a jucat la rezultat, cu 1-0, victorii muncite. Acestea i-au adus titlul de campioană", a mai spus Munteanu.

Afla mai multe despre: otelul galatidorinel munteanufcsbfc hermannstadtsuperliga 

viewscnt
Articole similare