You are here:

Dorinel Munteanu, reacţie incendiară în Giuleşti: ”Ei sunt bucuroşi că au câştigat un punct, eu am pierdut două. Unii au schimbat macazul”

Dorinel Munteanu, reacţie incendiară în Giuleşti: ”Ei sunt bucuroşi că au câştigat un punct, eu am pierdut două. Unii au schimbat macazul”

Oțelul Galați

Comentarii

Antrenorul celor de la Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu (56 de ani), a tras concluziile după remiza din Giuleşti cu Rapid.

Dorinel Munteanu, după criticile primite: ”Unii au început cariera de antrenor şi au schimbat macazul”

Rapid şi Oţelul Galaţi au încheiat la egalitate, scor 0-0, în etapa a 11-a din Superliga României. Oaspeţii rămân singura echipa neînvinsă din campionat.

La finalul meciului din Giuleşti, Dorinel Munteanu a vorbit despre jocul şi rezultatul pe care l-a obţinut echipa sa.

De asemenea, antrenorul Oţelului Galaţi a abordat şi subiectul legat de criticile multiple pe care le-a primit în ultima perioadă.

”Sunt două puncte pierdute. Am întâlnit un adversar valoros, care probabil încă nu şi-a intrat în formă maximă. Cred că ei sunt bucuroşi că au câştigat un punct, eu am pierdut două. Dar am felicitat echipa, a făcut o partidă foarte bună. În repriza a doua am dominat total jocul şi trebuia să marcăm. Probabil o vom face cu Craiova. 

Victoria se datorează în exclusivitate băieţilor, muncii noastre consecvente care se face la Oţelul Galaţi, în ciuda comentariilor şi a răutăţilor care se aruncă în curtea noastră. E curată, se face performanţă la maximum. Acest rezultat nu poate să mă bucure aşa de tare, trebuia sâ câştig de trei puncte.

Mi s-a accidentat un jucător, Chira, pe care l-am debutat. Nu ştiu cum a fost faza, dar am informaţii că s-a accidentat destul de grav. Îmi pare foarte rău pentru el, dar îşi va reveni. E un băiat foarte serios, care vrea performanţă. E băiatul meu şi-l susţin până la capăt. Sunt supărat că s-a accidentat.

(n.r. despre cartonaşul galben primit) Gesticulări. La mine nu vor să accepte gesticulări, dar mi l-a dat pe merit. Am vorbit cu arbitrul. Mi-a dat galben pe merit.

Nu ştiu de ce interesează pe foarte multă lume ce se întâmplă în curtea mea pentru observatorul de joc şi de abitri nu a zis nimic. Analiştii şi-au spus cuvântul. Ce pot să spun? E dreptul lor. Mi s-a făcut la Comisia de Disciplină, voi vedea ce pedeapsă iau. 

Sunt trăirile jocului. Sunt puţini oameni care pot să înţeleagă acest lucru, indiferent câţi ani au în televiziune. Să joci toată viaţa fotbal, să fii pe bancă, să trăieşti, să vrei să câştigi, este cam greu pentru unii. De aceea nu pot să fiu supărat deloc pe ei pentru că ştiu că nu înţeleg acest fenomen. E foarte greu de înţeles. Eu mă rog să-i 'înţelepţească' Dumnezeu să nu-şi mai dea cu părerea tot timpul şi mai ales colegii de-ai mei. 

Ei ştiu ce este fotbalul. Unii au început cariera de antrenor şi nu prea le-a mers, au schimbat macazul, meseria. Eu le doresc tuturor sănătate şi să îşi facă emisiunile în continuare şi noi să fim neînvinşi multe meciuri.

Băieţii pe teren se simt foarte bine. Ei ştiu că la mine în vestiar este o atmosferă propice performanţei. Ăla minte care nu recunoaşte că nu-şi iese din pepeni câteodată. Am tras-o, nu a suferit echipa, am suferit eu foarte mult, dar am arătat putere şi experienţă ca să trec peste toate greutăţile”, a declarat Dorinel Munteanu, după meci.

Afla mai multe despre: oteluldorinel munteanusuperliga 

viewscnt
Articole similare