You are here:

Dan Petrescu a făcut anunţul aşteptat de suporterii celor de la CFR Cluj: "Am fost apreciat mereu când nu am fost aici"

Dan Petrescu a făcut anunţul aşteptat de suporterii celor de la CFR Cluj: "Am fost apreciat mereu când nu am fost aici"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a vorbit despre situaţia tensionată din tribune după golul de 3-1 înscris în partida pierdută de ardeleni în faţa celor de la UTA Arad.

CFR Cluj a suferit o înfrângere cu scorul de 3-1 la partida din etapa a 11-a din Superliga, în faţa celor de la UTA Arad.

Arădenii au deschis scorul prin reuşita lui Costache. Cvadruplul campion al României, trofee câştigate în perioada în care evolua pentru CFR Cluj, a înscris la capătul unei faze pornite de la o greşeală în defensiva "feroviarilor".

Tachtsidis a restabilit egalitatea în minutul 48, din pasa lui Korenica. Omondi a înscris şi el pentru UTA, în minutul 63, iar Kadiri a închis tabela în minutul 78, cu o execuţie ieşită din comun.

Suporterii "feroviarilor" i-au cerut demisia lui Dan Petrescu după golul înscris de Kadiri, iar Dan Petrescu a avut un răspuns pentru scandările suporterilor, la conferinţa de presă de după meci.

Dan Petrescu: "În niciun caz nu mă gândesc la aşa ceva"

"E o perioadă în care nu vrea să iasă nimic. Nu putem să spunem că nu jucăm fotbal şi că nu avem ocazii. Iar am dat 25 de goluri, cu Sibiul am dat tot 25. Degeaba avem ocazii. Măcar cei de la Sibiu n-au avut nicio ocazie.

UTA a avut trei ocazii şi a dat trei goluri, mai rar! Bravo lor, au fost inspiraţi, iar portarul nostru n-a fost într-o zi bună. S-au făcut greşeli mari şi pe greşeli individuale am pierdut. Nu putem să spunem că am suferit în atac pentru că am avut foarte multe ocazii. Pe faza defensivă am făcut prea mari greşeli, iar UTA le-a exploatat la maxim.

Nu putem să dăm vina pe Deac. El a pierdut mingea la mijlocul terenului, până la poartă mai sunt 50 de metri. Eu cred că şi fundaşul a stat rău, portarul putea să stea şi el în poartă şi să aştepte. Nu putem să dăm vina pe Deac pentru primul gol. Sunt convins că Deac va face ceva la următorul joc să câştigăm.

E clar că e un moment greu pentru noi. Va fi o săptămână grea până la meciul cu Iaşi. Trebuie să muncim, să câştigăm, apoi vine pauza pentru meciurile naţionalelor. Trebuie să rămânem în primele 6, ăsta va fi obiectivul. Din 16 echipe, cred că cel puţin 10 se vor bate până la final să ajungă în play-off.

(n.r despre suporteri) De multe ori mi s-a strigat. Eu am fost apreciat mereu când nu am fost aici. Asta e, eu accept, dar în niciun caz nu mă gândesc la aşa ceva. Eu am un contract, vreau să scot maxim din echipa asta. Sper să reuşesc obiectivul, să mergem în play-off, iar după să ne batem pentru alte obiective", a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescuuta aradmircea rednicsuperliga 

viewscnt
Articole similare