You are here:

Vali Costache, emoţionat de revenirea în Gruia. Cvadruplul campion al României alături de CFR Cluj a înscris împotriva fostei sale echipe

Vali Costache, emoţionat de revenirea în Gruia. Cvadruplul campion al României alături de CFR Cluj a înscris împotriva fostei sale echipe

UTA

Comentarii

Valentin Costache, fostul jucător al celor de la CFR Cluj, a revenit pe terenul fostei sale echipei, de data aceasta ca adversar, în tricoul celor de la UTA Arad.

Cvadruplul campion al României alături de formaţia ardeleană a reuşit să înscrie un gol în poarta formaţiei antrenate de Dan Petrescu.

Golul din Gruia i-a oferit lui Costache un plus de încredere, în condiţiile în care ultimul său gol a venit la partida de la începutul lunii august, de pe terenul celor de la Unirea Slobozia.

Costache a dezvăluit faptul că a purtat o discuţie cu unul dintre coechipierii săi din compartimentul ofensiv, Eric Omondi, căruia i-a cerut colaborarea.

"Mă bucur pentru mine, aveam nevoie, nu mai marcasem de câteva meciuri. Mi-am ajutat echipa, bine că am câştigat. (n.r. cu Omondi) Am vorbit şi cu el acum, după meci, am vrut să-l fac să înţeleagă că suntem în aceeaşi echipă, suntem foarte periculoşi cu tactica pe care am jucat-o. Ca atacant am fost foarte proaspăt.", a declarat Costache, la flash interviu.

Emoţiile l-au copleşit pe Costache odată cu revenirea pe terenul pe care a scris istorie alături de CFR Cluj. Şase trofee a cucerit Costache în perioada petrecută la Cluj.

Valentin Costache: "M-am simţit ca acasă"

"Sincer... aici când am ajuns m-au luat nişte sentimente frumoase, m-am simţit ca acasă, m-am simţit foarte bine aici.", a mai spus Costache.

Afla mai multe despre: uta aradvalentin costachecfr cluj 

viewscnt
Articole similare