Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinţa "câinilor" devine realitate! Eduard Novak a anunţat pe ce stadion se poate muta Dinamo: "Din septembrie e posibil să joace acolo"

Dorinţa "câinilor" devine realitate! Eduard Novak a anunţat pe ce stadion se poate muta Dinamo: "Din septembrie e posibil să joace acolo"

Dinamo București

Comentarii

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a dat o veste bună pentru Dinamo. Stadionul din Bucureşti pe care "câinii" vor să-şi dispute partidele din septembrie se deschide pentru meciuri oficiale.

Pe ce stadion se poate muta Dinamo Bucureşti

Dinamo Bucureşti a început slab sezonul din Liga 2 pe stadionul din Clinceni, dar echipa antrenată de Ovidiu Burcă ar urma să părăsească arena din Ilfov. 

În urmă cu două săptămâni, antrenorul anunţa, pentru Orange Sport, că Dinamo va face o nouă încercare în septembrie pentru a juca pe arena de la Arcul de Triumf. Pe stadionul din nordul Bucureştiului s-a efectuat o lucrare de schimbare a gazonului. 

Marţi, Eduard Novak le-a dat o veste bună alb-roşiilor. Dinamo poate juca pe teren propriu pe stadionul de la Arcul de Triumf din septembrie. 

“Suntem în proces pentru a da posibilitatea echipei Dinamo să joace pe acest teren. Nu vreau să intru în detalii administrative, dar îmi doresc să fie folosită baza şi de rugby şi de fotbal. Aşa consider că este normal.

Cât de curând, la început de septembrie, e posibil ca Dinamo să joace pe Arcul de Triumf. Suntem în discuţii cu cei de la Dinamo”, a declarat ministrul Sportului.

“Cu siguranţă că, dacă birocraţia nu ar fi durat atât, ar fi fost foarte multe evenimente sportive pe acest stadion. În mare parte a fost folosit de rugby. După un an şi jumătate, am reuşit să facem toate actele, asta nu a depins de noi. Pas cu pas, Arcul de Triumf va intra în normalitate şi va funcţiona foarte bine", a adăugat Eduard Novak.

Dinamo e pe locul 18 în Liga 2 cu doar trei puncte acumulate după patru meciuri. 

Afla mai multe despre: eduard novakstadion dinamodinamo arcul de triumfdinamo liga 2 

viewscnt
Articole similare