Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Drăguşin a demonstrat tuturor contra lui Manchester City că poate fi o adevărată forţă”. Curg laudele pentru stânca lui Tottenham

”Drăguşin a demonstrat tuturor contra lui Manchester City că poate fi o adevărată forţă”. Curg laudele pentru stânca lui Tottenham

Stranieri

Comentarii

Internaţionalul român Radu Drăguşin (22 de ani) a avut o prestaţie demnă de lăudat în duelul dintre Tottenham şi Manchester City.

Tottenham a pierdut duelul cu Manchester City, scor 0-2, într-o restanţă din Premier League, dar Radu Drăguşin, titular şi integralist, s-a evidenţiat în defensiva lui Ange Postecoglu.

Acum, antrenorul lui Spurs are o dilemă pentru ultima etapă a sezonului din campionatul Angliei. Tottenham va juca pe terenul ultimei clasate Sheffield şi rămâne de văzut dacă Radu Drăguşin va fi din nou titular, având în vedere evoluţia consistentă pe care a avut-o contra lui Erling Haaland.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

"După ce a avut parte de un timp limitat pe teren în urma transferului la Tottenham de la Genoa, acesta a fost momentul (n.r. cel în care respinge şutul lui Bernardo Silva) de care avea nevoie Drăguşin, un jucător care îşi doreşte să devină titular la Spurs în viitor. 

Rămâne de văzut dacă Drăguşin va rămâne în primul 11 al lui Tottenham şi pentru meciul cu Sheffield United, de duminică şi dacă Postecoglou va alege să îl păstreze pe Micky van de Ven în flancul stâng al apărării ori îl va trece în centru. Drăguşin a arătat însă că merită să fie titular, după un meci excelent împotriva liderului din Premier League.

Din sezonul următor ar trebui să existe mai multe şanse la titularizare pentru Drăguşin. Tottenham are nevoie de un singur punct în ultima etapă pentru a se califica în Europa League, iar pentru el vor mai fi oportunităţi şi în Cupa Angliei şi Cupa Ligii Angliei.

Totuşi, competiţia în care Drăguşin vrea să joace săptămână de săptămână este Premier League. Destrămarea cuplului format din Romero şi Van de Ven va fi incredibil de complicată, însă Drăguşin a demonstrat tuturor contra lui Manchester City că poate fi o adevărată forţă pentru Tottenham în anii ce vor urma din Premier League.

Postecoglou ar putea avea o dielmă serioasă în sezonul viitor când va trebui stabilită linia defensivă", au scris cei de la Football London.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Radu Drăguşin a însumat 334 de minute în opt meciuri jucate la Tottenham, toate în Premier League, dintre care trei ca titular şi cinci ca rezervă.

Afla mai multe despre: radu dragusintottenhampremier leaguestranieri 

viewscnt
Articole similare