Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dusan Uhrin anunţă ”iadul” pentru jucătorii lui Dinamo după Paşte: ”Asta vom începe”

Dusan Uhrin anunţă ”iadul” pentru jucătorii lui Dinamo după Paşte: ”Asta vom începe”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a reuşit să se impună la limită împotriva lui Gaz Metan Mediaş, scor 1-0.

În a şaşea etapă a play-out-ului, Dinamo avea să dispute, cel puţin pe hârtie, cel mai facil rămas în această stagiune.

Elevii lui Dusan Uhrin au făcut deplasarea la Mediaş pentru a juca împotriva lui Gaz Metan Mediaş, codaşa Ligii 1, care are în prezent -25 de puncte.

Echipa pregătită de Flavius Boroncoi venea după o înfrângere 0-8 în Giuleşti, cea mai mare din acest campionat, dar a făcut faţă împotriva ”câinilor”.

Formaţia din Ştefan cel Mare a lovit bara de două ori şi a reuşit să cadreze doar trei şuturi pe poartă, marcând prin lovitura de cap a lui Carp în prima repriză.

Deja ”condamnată” să joace la baraj, Dinamo s-a prezentat execrabil împotriva lui Gaz Metan şi nu a jucat precum o echipă care mai are ceva de pierdut.

Deşi au obţinut rezultatul dorit, jucătorii lui Dusan Uhrin nu le-au dat prea mari speranţe fanilor prin jocul lor, deşi tehnicianul ceh a refuzat să îşi critice elevii.

Dusan Uhrin anunţă ”iadul” pentru jucătorii lui Dinamo după Paşte

Antrenorul lui Dinamo a recunoscut că îi era frică de această partidă şi a anunţat ”iadul” pentru jucătorii săi după pauza de Paşte.

Dusan UIhrin a afirmat că Dinamo se va pregăti intens pentru barajul care o aşteaptă peste o lună.

E adevărat, nu am marcat multe goluri, am ratat multe ocazii, e foarte dificil pentru noi, trebuie să muncim, mereu e dificil, ştiam şi m-am temut că va fi dificil cu Gaz Metan, s-au luptat, au fost ambiţioşi.

Nu vreau să vorbesc de jucătorii mei, pentru că şi-au dorit. Începem să ne antrenăm mai mult acum, o să fie zile libere după care o să ne antrenăm mai mult. 

Sunt motivat pentru că am venit la Dinamo, la altă echipă nu aş fi venit, pentru mine e foarte important să o salvez pe Dinamo şi o să fac totul pentru asta, aşa cum le-am promis suporterilor”, a declarat Dusan Uhrin.

Afla mai multe despre: dusan uhrin 

viewscnt
Articole similare