You are here:

"E cu un cap peste toţi, străluceşte". MM Stoica a numit fostul jucător de la FCSB care impresionează la noua echipă: "N-am vrut să-l vindem"

"E cu un cap peste toţi, străluceşte". MM Stoica a numit fostul jucător de la FCSB care impresionează la noua echipă: "N-am vrut să-l vindem"

FCSB

Comentarii

MM Stoica a vorbit despre prestaţiile fostului jucător de la FCSB, Florinel Coman, la noua sa echipă.

Florinel Coman a reuşit să impresioneze încă de la primele meciuri în tricoul celor de la Al Gharafa. Internaţionalul român a înscris deja două goluri pentru noua sa echipă, în campionat.

Coleg cu Joselu, câştigător al trofeului UEFA Champions League în sezonul trecut, alături de Real Madrid, Coman a reuşit să-i impresioneze pe fanii noii sale echipe.

Joselu se află în continuare în căutarea primei sale reuşite în tricoul celor de la Al Gharafa. MM Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, a urmărit evoluţiile fostului golgheter al "roş-albaştrilor", Florinel Coman, fotbalist pe care nu şi-ar fi dorit să-l cedeze în această vară. Cei de la Al Gharafa au activat clauza aflată în contractul fotbalistului în vârstă de 26 de ani şi au reuşit să-şi asigure serviciile acestuia, în această vară.

Mihai Stoica: "N-aş fi vrut să-l dăm nici pe Man, nici pe Coman"

"La cum a arătat dubla cu Sparta, la ce ocazii a avut Băluţă, la ce probleme aveau ei pe partea dreaptă a defensivei lor, Coman părea că era în forma lui. Eu am urmărit meciurile, e cu un cap peste toţi, este exact cum faci un video, aşa apare, străluceşte faţă de ăia. 

Eu n-aş fi vrut să-l dăm nici pe Man, nici pe Coman, la fotbal nu merge aşa, din nefericire. Noi nu l-am vândut pe Coman, n-am vrut să-l vindem pe Coman.", a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: fcsbflorinel comansuperligaqataral gharafamm stoica 

viewscnt
Articole similare