Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E haos TOTAL la U Craiova. Plecări în masă de la olteni, după ce Rotaru a luat o decizie de ultimă oră. Ce fotbalişti se despart de echipa lui Rădoi

E haos TOTAL la U Craiova. Plecări în masă de la olteni, după ce Rotaru a luat o decizie de ultimă oră. Ce fotbalişti se despart de echipa lui Rădoi
Comentarii

Universitatea Craiova traversează o perioadă extrem de dificilă. Pe lângă accidentarea lui Bancu şi excluderile din lot făcute de Mirel Rădoi, Mihai Rotaru a conceput şi el o listă neagră.

Universitatea Craiova are o serie foarte bună de şapte meciuri consecutive fără înfrângere, în toate competiţiile, însă situaţia din vestiarul oltenilor este extrem de agitată.

Andrei Ivan, Jovan Markovic, Sergiu Hanca şi Ionuţ Vînă au fost excluşi din lot de Mirel Rădoi, dar un singur jucător dintre cei patru o va părăsi pe Universitatea Craiova în pauza de iarnă.

Ionuţ Vînă a intrat în colimatorul antrenorului, iar Mihai Rotaru l-a trecut şi el pe lista sa neagră. Finanţatorul oltenilor vrea să se despartă rapid de mijlocaşul venit de la FCSB şi renunţă încă din iarnă la serviciile acestuia.

În plus, conform gsp.ro, U Craiova urmează să se despartă în iarnă şi de Ivan Martic şi Eduard Florescu. Fundaşul dreapta cu origini elveţiene a venit prima dată la Craiova în 2017, apoi, după o scurtă aventură la FC Sion, s-a întors la Universitatea în vara acestui an. Evoluţiile sale n-au mai fost cele aşteptate de conducerea oltenilor, iar în actuala stagiune, Martic a înregistrat doar 565 de minute în 11 meciuri, în toate competiţiile.

Situaţia lui Eduard Florescu este şi mai dezamăgitoare. Venit în urmă cu două luni de la FC Botoşani, mijlocaşul de 23 de ani a bifat doar 8 partide pentru Universitatea Craiova, dintre care două sunt în Cupa României.

Astfel, Mihai Rotaru a demarat deja procesul pentru a se despărţit de Vînă, Martic şi Florescu încă din iarna acestui an.

  • 550 de mii de euro valorează Eduard Florescu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 250 de mii de euro este cota lui Ivan Martic
  • Ionuţ Vînă este evaluat la 350 de mii de euro

Afla mai multe despre: u craiova 

viewscnt
Articole similare