Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E în regulă că nu a fost Dan Petrescu la meciul cu FCSB?”. Răspunsul dat de Basarab Panduru | EXCLUSIV

”E în regulă că nu a fost Dan Petrescu la meciul cu FCSB?”. Răspunsul dat de Basarab Panduru | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

După ce a condus-o pe CFR către al cincilea titlu consecutiv, al patrulea cu el pe bancă, Dan Petrescu nu s-a prezentat la meciul final al sezonului, care se anunţa ”finala” campionatului, împotriva rivalei FCSB, pe motiv că nu se simţea bine.

CFR Cluj şi-a trecut în cont al cincilea titlu consecutiv în penultima etapă a play-off-ului, motiv pentru care ardelenii nu au mai dat mare importanţă ultimului meci al sezonului.

Dan Petrescu a permis majorităţii jucătorilor de bază să plece în vacanţă şi la rândul său nu a făcut deplasarea alături de echipă la Buzău.

Alin Minteuan, secundul ”Bursucului” a fost prezent pe bancă în locoul său, pe motiv că antrenorul principal al campioanei nu se simţea banii.

Invitaţi în studioul Orange Sport, Basarab Panduru şi Constantin Zotta au dezbătut dacă motivul invocat de Dan Petrescu era adevărat sau dacă arăta o lipsă de respect faţă de competiţie şi adversar.

Niciunul dintre experţii Orange Sport nu a dat însă de înţeles că ar crede ”scuza” lui Petrescu, ci au criticat felul în care a tratat acest meci.

”E în regulă că nu a fost Dan Petrescu la meciul cu FCSB?”

”(n.r. e în regulă că nu a fost Petrescu la meci?) Dacă e bolnav şi nu poate, da. (n.r. şi dacă se juca cu titlul pe masă, crezi că ar fi fost?) Stai aşa, nu vorbesc de titlu, ne-titlu. Eu vorbesc de acum.

Acum e bolnav sau nu? O să zici <<stai puţin, că a făcut şedinţa, a făcut antrenamentul de dimineaţă>>. (n.r. dacă nu poţi să fii la meci, cât de bolnav eşti?) Bolnav rău.

Stai, virusul ăsta pe care îl iei uşor, uşor... dimineaţa a fost bine, după care pe la 12 a fost lat la pat, nu avea cum să vină”, a declarat Basarab Panduru, pentru Orange Sport.

Cred că nici lui Dan Petrescu nu i-ar fi plăcut dacă situaţia era invers, că Petrea să nu vină la meci în ultima etapă.

Nu cred că e un gest frumos, însă să îi dăm crezare şi să considerăm că e bolnav.

Dar nu e un gest frumos. Poate nu voia să rişte să piardă meciul, a făcut o echipă care avea şanse mici să câştige”, a adăugat Constantin Zotta.

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare