Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, şocat după ce a aflat salariul unui fotbalist de la CFR Cluj: ”Ăh?” | VIDEO EXCLUSIV

Basarab Panduru, şocat după ce a aflat salariul unui fotbalist de la CFR Cluj: ”Ăh?” | VIDEO EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, în cadrul emisiunii Sport Center, alături de Constantin Zotta, Basarab Panduru a fost şocat după ce a auzit salariul încasat de unul dintre cei mai puţin folosiţi jucători de la CFR Cluj în acest sezon.

Problemele financiare de la CFR Cluj sunt deja bine cunoscute şi sunt datorate în mare parte numărului ridicat de jucători pe care campioana îi are legitimaţi.

Întrucât i-au dat mână liberă în vară la transferuri lui Marius Şumudică, iar acesta a fost apoi înlocuit de Dan Petrecu, care are altă filozofie de joc, CFR s-a trezit că dispune de aproape 40 de jucători.

Lotul mult prea numeros i-a dat bătăi de cap ”Bursucului” pe parcursul sezonului, întrucât nu a putut legitima toţi jucătorii în diversele competiţii în care evolua campioana, deşi acest lucru nu l-a prevenit din face la rândul său numeroase transferuri.

Aşadar, la Cluj, există mulţi jucători care sunt remuneraţi mult peste aşteptări, iar printre aceştia se numără şi Ovidiu Hoban, fotbalist de 39 de ani, al cărui contract expiră în vară.

Fotbalistul cu 30 de apariţii în tricoul echipei naţionale ar încasa în jur de 15.000 de euro lunar, sumă care l-a şocat pe Panduru, având în vedere că acesta a însumat doar şase apariţii în acest sezon, patru în competiţiile interne.

Basarab Panduru, şocat după ce a aflat salariul unui fotbalist de la CFR Cluj

Ar mai vrea să mai continue. (n.r. cinci titluri în cinci sezoane cu CFR) Şi două prin Israel, de ce nu ai vrea să continui? Uită-te şi în buletin puţin, aşa, fără să te văd eu.

(n.r. ar avea un contract de 15.000 de euro lunar) Ăh? Pentru patru meciuri? E bine. Atunci când a făcut contractul probabil că merita banii ăştia.

Poate e important pentru vestiar, un băiat serios, mie ştii ce îmi place?

Că îl văd la aceleaşi kiolgrame, nu ţi se pare că are un gram în plus şi asta mă face să cred că e un băiat foarte serios”, a declarat Basarab Panduru, pentru Orange Sport.

Dacă te uiţi în cinci sezoane câte meciuri a jucat sau anul acesta că a jucat patru meciuri... 45.000 de euro pe meci... nu e rău”, a adăugat Constantin Zotta.

Afla mai multe despre: ovidiu hoban 

viewscnt
Articole similare