adplus-dvertising
You are here:

E oficial! Un alt club din Serie A a anunţat transferul lui Chiricheş: "Am ajuns la o înţelegere cu Sassuolo" | ULTIMA ORĂ

E oficial! Un alt club din Serie A a anunţat transferul lui Chiricheş: "Am ajuns la o înţelegere cu Sassuolo" | ULTIMA ORĂ

Serie A

Comentarii

Căpitanul naţionalei României, Vlad Chiricheş, schimbă echipa în Serie A. La 32 de ani, tricolorul o părăseşte pe Sassuolo şi semnează cu o nou-promovată, unde va fi coleg cu alţi români.

Vlad Chiricheş, transferat în Serie A de la Sassuolo

Apreciat pentru cei trei ani petrecuţi la Sassuolo, pentru care a jucat în 62 de meciuri, Vlad Chiricheş începe un nou capitol în Serie A. 

În cadrul ultimei conferinţe de presă, directorul sportiv al lui Cremonese, Simone Giacchetta, a confirmat informaţiile apărute în ultimele săptămâni. 

Vlad Chiricheş este noul fotbalist al nou-promovatei. Cremonese s-a înţeles cu Sassuolo, cu care fundaşul central mai avea contract pentru încă un sezon, iar în acest moment sunt puse la punct ultimele detalii ale mutării. 

"Am apelat la el pentru a da experienţă şi stabilitate echipei. Este un jucător internaţional, căpitanul naţionalei României şi credem că poate juca într-o apărare cu trei fundaşi. Am ajuns la o înţelegere cu Sassuolo şi în principiu şi cu jucătorul, care evaluează acum anumite detalii personale. Aşteptăm răspunsul lui.

Am vrut să începem de la apărare pentru a da antrenorului oportunitatea de a lucra din punct de vedere defensiv, ne-am proiectat în acea direcţie. Vasquez şi Chiriches sunt ţinte pe care le-am avut de la început", a spus Giacchetta, conform Tuttomercatoweb.

Astfel, trei români vor face parte din lotul antrenat de Massimiliano Alvini. 

Cremonese are deja un român în lot, pe Dennis Politic, braşoveanul de 22 de ani crescut de Manchester United, care a sosit la club în iarnă, de la Bolton Wanderers, în schimbul sumei de 60.000 de euro.

Acestuia i se va alătura Ionuţ Radu (25 de ani), care urmează să fie împrumutat de Inter echipei nou-promovate.

viewscnt
Articole similare