Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa din play-off care vrea să transfere doi jucători de la FCSB. Preşedintele clubului a dat anunţul

Echipa din play-off care vrea să transfere doi jucători de la FCSB. Preşedintele clubului a dat anunţul

FCSB

Comentarii

FC Hermannstadt s-a despărţit de mijlocaşul ghanez, Baba Alhassan, plecat la FCSB. Sibienii vor să realizeze două transferuri în sens opus.

Preşedintele celor de la FC Hermannstadt, Dani Coman, l-a cedat pe Baba Alhassan la FCSB pentru 600.000 de euro, plus un procent de 20% dintr-un viitor transfer al ghanezului.

După plecarea mijlocaşului la FCSB, Dani Coman s-a orientat către doi jucători ai "roş-albaştrilor". Dorin Rotariu şi Eduard Radaslavescu sunt pe lista echipei din Sibiu. Gigi Becali vrea să scape de cei doi, după prestaţiile sub aşteptările patronului celor de la FCSB.

”Noi îl dorim pe Rotariu şi pe Radaslavescu, dar aşa cum e normal vom vorbi doar după meci. Împrumut, cu opţiune, vom vedea. Nu mi se pare normal să discut înainte." a declarat Dani Coman, la Fanatik.

Cifre dezamăgitoare pentru Dorin Rotariu, la FCSB

Dorin Rotariu a semnat cu FCSB din postura de jucător liber de contract în luna octombrie. Fostul dinamovist a bifat doar cinci prezenţe în tricoul FCSB-ului, în Superliga.

În cele cinci meciuri bifate, Rotariu nu a reuşit să contribuie decisiv la golurile echipei sale. Aceeaşi poveste a fost şi în Cupa României, două prezenţe fără contribuţii decisive de gol.

  • 500.000 de euro este cota sa de piaţă, conform transfermarkt.com

Fotbalistul de 28 de ani a revenit în România după şase ani, Rotariu a plecat de la Dinamo la Club Brugge pentru 2.200.000 de euro.

Eduard Radaslavescu a fost cumpărat de FCSB în vara anului 2022. 850.000 a plătit Gigi Becali celor de la Farul pentru transferul lui Radaslavescu.

Fotbalistul care s-a remarcat la Farul şi la naţionalele de juniori ale României a dezamăgit în perioada sa petrecută la FCSB. Tânărul fotbalist în vârstă de doar 19 ani a fost utilizat pe mai multe poziţii, mijlocaş ofensiv, jucător de bandă dreaptă sau stângă, inclusiv vârf fals, în ultima perioadă.

11 partide a bifat Radaslavescu pentru FCSB în acest sezon, în care a jucat 267 de minute. 550.000 de euro este cota de piaţă a lui Radaslavescu, conform transfermarkt.com

FC Hermannstadt se află pe locul şase în Superliga, ultimul loc din play-off, cu 28 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbfc hermannstadtdani comandorin rotariueduard radaslavescu 

viewscnt
Articole similare