Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"I-am explicat cum stau lucrurile la FCSB". Discuţia purtată faţă în faţă dintre Luis Phelipe şi Cornel Şfaiţer

"I-am explicat cum stau lucrurile la FCSB". Discuţia purtată faţă în faţă dintre Luis Phelipe şi Cornel Şfaiţer

Superliga

Comentarii

Luis Phelipe (22 de ani), a semnat cu FCSB. Echipa lui Gigi Becali a plătit 200.000 de euro celor de la Poli Iaşi pentru transferul brazilianului.

Brazilianul a semnat în această vară cu Poli Iaşi, din Brazilia, de la Atletico Goianiense. În tricoul ieşenilor, Luis Phelipe a marcat de trei ori şi a oferit trei pase decisive, în 18 partide în Superliga.

Pe lângă suma de 200.000 de euro plătită iniţial de FCSB, Poli Iaşi deţine şi un procent de 20% dintr-un viitor transfer al brazilianului.

Cornel Şfaiţer: "Am discutat personal cu el"

Cornel Şfaiţer, preşedintele celor de la Poli Iaşi este încântat de oportunitatea lui Phelipe de a evolua la liderul din Superliga. Şfaiţer a pus accentul pe ideea că Luis Phelipe n-ar fi acceptat oferta unui alt club din Superliga.

“Mi-a spus că nu ar fi semnat cu un alt club din România. Ar mai fi aşteptat. Am discutat personal cu el, este şansa lui. I-am explicat cum stau lucrurile la FCSB.

I-am spus că trebuie să meargă pregătit acolo. I-am recomandat să nu meargă în Brazilia, să rămână conectat la ce are de făcut. La FCSB trebuie să fii bine pregătit din toate punctele de vedere. 

Mental, fizic, psihic. Au şi preparator fizic foarte bun. El a crescut mult la noi şi mai are încă de muncă. Dar am mare încredere în el. S-a mai maturizat, sunt jucători care se maturizează mai târziu.

Încă e tânăr, face 23 de ani în februarie. I-am spus că dacă îşi doreşte să joace la un nivel bun trebuie să fie foarte serios. Are o şansă acum. Avem 20% dintr-un viitor transfer.

Şi eu cred în aceste lucruri. De obicei, când am făcut asta la fotbal mi-a ieşit", a declarat Cornel Şfaiţer, la Fanatik.

Afla mai multe despre: fcsbpoli iasiluis phelipecornel sfaiter 

viewscnt
Articole similare