Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Au reuşit să renască, ar fi păcat să nu continue". Fost mare atacant de la Dinamo, plan pentru salvarea de la retrogradare

"Au reuşit să renască, ar fi păcat să nu continue". Fost mare atacant de la Dinamo, plan pentru salvarea de la retrogradare

Dinamo București

Comentarii

Marius Niculae a vorbit despre problemele lui Dinamo şi ce şanse au la salvarea de la retrogradare şi ce pot face să se salveze.

Dinamo este într-o situaţie grea în Superliga. Dinamoviştii sunt pe penultima poziţie în clasament, cu 10 puncte după 19 etape.

Dinamo, fără victorie de patru luni

În etapa cu numărul 20, Dinamo va juca cu Botoşani, în deplasare, singura echipă cu mai puţine puncte şi cu o clasare mai slabă în campionat. Astfel, Dinamo are şansa de a obţine primul succes după patru luni de zile. Ultima victorie a "câinilor roşii" a venit pe data de 19 august 2023. Adversara lor din această etapă, FC Botoşani, înca nu are un succes obţinut în această stagiune.

Marius Niculae speră că echipa antrenată de Zeljko Kopic va rămâne şi în sezonul următor în prima divizie.

(n.r. întrebat despre un meci între CS Dinamo şi FC Dinamo) "Eu sper să nu. Sper ca cei de la FC să facă transferuri necesare şi să rămână în liga întâi." a declarat Marius Niculae.

Cât despre contextul din clasament, Niculae crede că situaţia în care era Dinamo atunci, când a retrogradat în Liga 2, a fost una mai dificilă, iar în prezent, echipa antrenată de Zeljko Kopic încă se poate salva.

"Dinamo a trecut prin clipe mult mai grele. Acum doi ani era într-o situaţie critică. Au reuşit sa renască. Ar fi păcat să nu continue într-un trend bun. La meciul cu U Cluj s-a văzut lipsa de jucători care să facă diferenţa." a declarat Marius Niculae.

(n.r. dacă o implicare mai mare a MAI ar ajuta CS Dinamo) "Cu siguranţă, când am venit la Dinamo, pe legitimaţia mea scria CS Dinamo, abia apoi a devenit FC Dinamo", a declarat Niculae. 

Întrebat de variantele de atac ale dinamoviştilor în acest sezon, Niculae a vorbit despre cifrele dezamăgitoare ale fotbaliştilor ofensivi. "Cifrele vorbesc de la sine. Ca atacant te ţin în viaţă golurile." a spus Niculae.

Niculae nu este complet convins de lotul actual şi speră la transferuri consistente în iarnă, care pot ajuta echipa până nu este prea târziu.

"Indiferent de ce antrenor este are nevoie de transferuri cu jucatori de valoare. Cred, de ce să nu cred ca rămâne în prima ligă. Sunt şanse, sunt şanse să treaca şi peste baraj. Trebuie să facă transferuri peste nivelul campionatului ca să fi sigur de salvare." a încheiat Niculae.

Afla mai multe despre: dinamomarius niculaefc botosanisuperligacs dinamo 

viewscnt
Articole similare