Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa din play-out pe care Mihai Rotaru o bagă în cursa pentru titlul Ligii 1 alături de Universitatea Craiova | EXCLUSIV

Echipa din play-out pe care Mihai Rotaru o bagă în cursa pentru titlul Ligii 1 alături de Universitatea Craiova | EXCLUSIV
Comentarii

Finanţatorul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, susţine că echipa se poate lupta pentru titlul Ligii 1 în sezonul următor. De asemenea, a introdus şi o echipă din play-out în calculele pentru trofeu.

Echipa "periculoasă" din play-out care se poate lupta pentru titlul Ligii 1

Mihai Rotaru îşi continuă strategia la Universitatea Craiova. De când a preluat echipa, afaceristul a vândut maximum un jucător important din lot în fiecare perioadă de mercato şi nu are de gând să destabilizeze grupul antrenat de Laurenţiu Reghecampf. 

Deşi în trecut a recunoscut că e dispus să cedeze clubul dacă nu va obţine performanţă, Mihai Rotaru încă visează să întrerupă supremaţia campioanei CFR Cluj. 

După ce a dat asigurări că din lotul Universităţii Craiova nu vor dispărea vedetele, Mihai Rotaru a anunţat obiectivul pentru următoarea stagiune. 

"Dacă reuşim să nu vindem jucători, cred că avem prima şansă la campionat sezonul viitor", a declarat finanţatorul Universităţii Craiova pentru Orange Sport. 

Mihai Rotaru consideră că ultimele schimbări din acţionariatul, conducerea şi banca tehnică a echipei Rapid Bucureşti le vor permite giuleştenilor să se înscrie printre pretendentele la titlul Ligii 1. 

"Pe Rapid o văd contracandidată, pentru că s-a asociat cu o persoană care vine din marketing. Ştie să construiască un produs şi Rapid va fi o echipă periculoasă", a mai spus afaceristul. 

  • Clasamentul play-off-ului: 1. CFR Cluj – 51 de puncte, 2. FCSB – 46, 3. Universitatea Craiova – 45, 4. FC Voluntari – 30, 5. Farul – 28, 6. FC Argeş – 27.
  • Clasamentul play-out-ului: 1. Rapid – 39 de puncte, 2. Sepsi – 36, 3. FC Botoşani – 35, 4. U Craiova 1948 – 31, 5. UTA Arad - 29, 6.  CS Mioveni - 28,  7. Chindia Târgovişte – 23, 8. Dinamo – 19, 9. Academica Clinceni – 5, 10. Gaz Metan Mediaş – -37.

Afla mai multe despre: mihai rotaruuniversitatea craiovarapid bucurestititlu liga 1 

viewscnt
Articole similare