Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa ”grea” din Superligă care a pornit sezonul ca din tun, dar ”a început deja să aibă o cădere”. ”Acum vom vedea noua lor faţă” | EXCLUSIV

Echipa ”grea” din Superligă care a pornit sezonul ca din tun, dar ”a început deja să aibă o cădere”. ”Acum vom vedea noua lor faţă” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

FCSB nu este singura echipă remarcată în acest start de sezon. Încă o echipă a atras privirile oamenilor de fotbal pentru parcursul excelent avut în noua stagiune a Superligii României şi nu numai, inclusiv în cupele europene. Şi, la fel ca FCSB, încă nu a cunoscut înfrângerea.

Superliga României a început deja de ceva timp şi a venit vremea primelor concluzii cu privire la echipele care ar putea face o figură frumoasă în această ediţie.

Pe lângă FCSB, care a adunat număr maxim de puncte în primele patru runde ale campionatului, o altă echipă remarcată în acest început de sezon a fost Sepsi.

Echipa ”grea” din Superligă care a pornit sezonul ca din tun, dar ”a început deja să aibă o cădere”. ”Acum vom vedea noua lor faţă” | EXCLUSIV

Totuşi, în legătură cu formaţia covăsneană, antrenorul Ciprian Panait, ultima oară în Qatar, la Al-Kharaitiyat, a dorit să scoată în evidenţă un anumit aspect, omis poate de majoritate.

Tehnicianul în vârstă de 46 de ani a sublinat faptul că în jocul celor de la Sepsi încă se vede influenţa lui Cristiano Bergodi, antrenorul italian care a adus în vitrina clubului trei din cele patru trofee.

Dar Liviu Ciobotariu, care a preluat echipa în această vară, a ştiut să continue munca excelentă a fostului tehnician, astfel că a câştigat şi el la rândul său un trofeu la Sepsi, Supercupa României, după un 1-0 cu campioana Farul.

”Îmi place FCSB, e net superioară sezoanelor anterioare. Îmi place şi CFR. La Sepsi încă văd câteva automastisme care au rămas de pe vremea lui Bergodi. 

Va fi interesant cum vor gestiona următoarea perioadă pentru că au început deja să aibă o cădere. Au egalat cu Oţelul pe final, au avut o evoluţie sub aşteptări în Conference (n.r. cu Aktobe) şi acum e important să vedem reactia lor ca întreg, ca echipă, ca staff.

Se întâlnesc cu ceva cu care nu s-au mai întâlnit până acum în formula asta, cu presiunea unei înfrângeri şi acum vom vedea noua faţă a lui Sepsi. 

Până acum, din punctul meu de vedere, fără să-i iau nici 1% de meritele jucătorilor sau antrenorilor, echipa încă are reflexele de pe vremea lui Bergodi. 

Liviu Ciobotariu e atât de inteligent încât a lăsat echipa să se exprime în continuare şi a luat laudele, beneficiile lor, dar de acum încolo consider că vom vedea munca lor, a lui Ciobotariu”, a declarat Panait, la Orange Sport.

În aceste zile, Sepsi se pregăteşte pentru returul cu Aktobe, din Kazahstan, în turul al treilea preliminar din Conference League. În tur a fost 1-1 la Sfântu Gheorghe.

Afla mai multe despre: sepsisuperligafcsbciprian panait 

viewscnt
Articole similare