You are here:

Echipa săptămânii în Anglia. Care sunt cei mai buni jucători din etapa a 7-a de Premier League

Echipa săptămânii în Anglia. Care sunt cei mai buni jucători din etapa a 7-a de Premier Leaguegalerie foto

Campionate

Comentarii

Etapa a 7-a din Premier League ne-a adus în continuare un weekend plin de goluri şi surprize. Au fost marcate 30 de goluri în cele 10 partide. Vezi mai jos care este echipa săptămânii în Premier League, conform site-ului de specialitate SofaScore.

Mai jos sunt jucătorii care au completat cel mai bun prim 11 al etapei a 7-a din Premier League

 În formaţia de 3-4-3 îşi fac loc jucători care au surprins enorm în aceasta etapă de Premier League. Lista cu jucători este:
Portar: Aaron Ramsdale (22 de ani) joacă la Sheffield United, a avut în total 10 save-uri, a atins mingea de 44 de ori, a avut un procentaj al paselor de 43.3% şi nota lui a fost de 7.9. Echipa sa pierdut cu scorul de 0-1 în faţa celor de la Man City.

Fundaş: Thiago Silva (36 de ani) este jucătorul celor de la Chelsea. Brazilianul a avut 7 intervenţii, 10 dueluri câştigate, 110 atingeri, un procentaj al paselor de 92.8% şi o nota 8, după meciul câştigat cu 0-3 împotriva celor de le Burnley.
Fundaş: Conor Coady (27 de ani) a avut 8 interceptări, 4 dueluri câştigate, 53 de atingeri şi un procentaj al paselor de 95.6%. Englezul care joacă pentru Wolves, a avut nota 8, iar echipa sa a câştigat cu scorul de 2-0 în faţa celor de la Crystal Palace.
Fundaş: Kurt Zouma (26 de ani) a reuşit să marcheze un gol şi să aibă un procentaj al paselor de 90.7%. Francezul care evoluează pentru Chelsea, a avut nota 7.7 în victoria împotriva celor de la Burnley.

Mijlocaş: Jack Grealish (25 de ani) a înscris un gol şi a oferit o pasă de gol în meciul pierdut cu scorul 3-4 în faţa celor de la Southampton. Englezul care joacă pentru Aston Villa, a avut nota 8.6.
Mijlocaş: James Ward-Prowse (26 de ani) a marcat de două ori din lovitură liberă şi a oferit o pasă de gol. Nota englezului care evoluează pentru Southampton, a fost de 9 după victoria în faţa celor de la Aston Villa.
Mijlocaş: Youri Tielemans (23 de ani) a reuşit să marcheze de două ori în faţa celor de la Leeds United, meci câştigat cu scor 1-4. Belgianul evoluează pentru Leicester City şi a avut nota 8.3.
Mijlocaş: Nelson Semedo (26 de ani) a avut un procentaj al paselor de 84.9%, a avut o pasă cheie şi 8 dueluri reuşite în meciul câştigat în faţa celor de la Crystal Palace. Portughezul evoluează pentru Wolves şi a avut nota 8.2 la finalul meciului.

Atacant: Jamie Vardy (33 de ani) a marcat un gol şi a oferit un assist, în meciul câştigat împotriva celor de la Leeds. Englezul care joacă penrtu Leicester, a avut la finalul celor 85 de minute jucate, nota 8.1.
Atacant: Callum Wilson (28 de ani) a înscris două goluri în meciul câştigat cu scor 2-1 în faţa celor de la Everton. Englezul joacă pentru Newcastle şi a avut nota 8.7 la finalul meciului.
Atacant: Hakim Ziyech (27 de ani) a oferit o pasă de gol şi a marcat un gol, în victoria lui Chelsea împotriva celor de la Burnley. Marocanul a avut la finalul meciului nota 8.1.

Afla mai multe despre: premier league 

viewscnt
Articole similare