Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu a anunţat numele tricolorului care "are şanse să se regăsească în formula de start" în meciul cu Muntenegru. Primele concluzii despre lotul României | EXCLUSIV

Edi Iordănescu a anunţat numele tricolorului care "are şanse să se regăsească în formula de start" în meciul cu Muntenegru. Primele concluzii despre lotul României | EXCLUSIV
Comentarii

Selecţionerul naţionalei României, Edi Iordănescu, a transmis ultimele gânduri din Muntenegru înaintea debutului în Liga Naţiunilor.

Edi Iordănescu, înainte de Muntenegru - România

  • Naţionala României începe, sâmbătă, parcursul în Liga Naţiunilor şi va juca împotriva Muntenegrului, în Liga Naţiunilor, în primul meci din grupă. Muntenegru - România are loc de la 21:45, în format live text pe Orangesport.ro. 

Selecţionerul României a dezvăluit care sunt concluziile sale despre lotul pe care-l antrenează, după cantonamentul din România şi înaintea meciului de debut din Liga Naţiunilor. 

"Începem cu o doză de speranţă, dar şi de realism. Nu pot să spun că vom avea meciuri uşoare, că n-aş fi sincer cu dumneavoastră. Am studiat adversarii, va trebui să ne batem pentru fiecare balon şi la final să mişcăm clasamentul. Astfel construim  un psihic puternic.

În ochii mei jucătorii României sunt foarte valoroşi, dar mai au de demonstrat. Au crescut valoric, de aia sunt şi eu aici, de aia am acceptat să vin. Nu îmi place să fac o paralele între  cele două echipe, am încredere  că putem produce rezultate bune. Dar suntem în gardă, pentru că  vom avea în faţă un adversar care a demonstrat lucruri importante, au fost conduşi şi  au revenit. 

Trebuie să fim echilibraţi, trebuie să fim maturi şi trebuie să demonstrăm că avem potenţial, fiindcă în ultimii ani echipa noastră nu a avut rezultate solide,care să bucure.

Suntem foarte conştienţi că e final de sezon, că jucătorii vin după o perioadă de uzură mentală şi fizică, dar acelaşi lucru se întâmplă şi  la adversari", a declarat Edi Iordănescu pentru Orange Sport. 

"Gândirea să fie cea corectă şi să aducem spiritul înapoi, pecare l-am pierdut, din păcate. Din păcate istoricul nostru arată că am avut de suferit când am avaut trei jocuri unul după altul. Acum avem patru. Trebuie să luăm în calcul toate aceste detalii. Sunt şi jucători care nu au avut continuitate, ne aşteptăm că toate aceste lucruri să conteze. De aceea am încercat să gândim macro, să ieşim cu o strategie care să ne dea o şansă în plus", a mai spus selecţionerul. 

De asemenea, Iordănescu junior a vorbit despre unul dintre oamenii din atac care s-ar putea regăsi în echipa de start în meciul cu Muntenegru. 

"Tănase are şanse să se regăsească în formula de start. Vom vedea unde, e un jucător care a căpătat maturitate şi poate să fie util naţionalei în orice moment", a încheiat antrenorul. 

 

Afla mai multe despre: edi iordanescumuntenegru romania 

viewscnt
Articole similare