Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Ce făcea Pique fără ca Shakira să ştie. Femeia care face dezvăluiri explozive: ”O să spun tot ce mi s-a întâmplat”

FOTO | Ce făcea Pique fără ca Shakira să ştie. Femeia care face dezvăluiri explozive: ”O să spun tot ce mi s-a întâmplat”galerie foto

Diverse

Comentarii

O vedetă din Brazilia susţine că Gerard Pique i-a făcut în repetate rânduri avansuri, însă a preferat să ţină totul secret.

Gerard Pique şi Shakira au anunţat oficial că s-au despărţit după ce starul Barcelonei ar fi fost infidel. Potrivit presei din Spania, Shakira ar fi aflat că Pique a înşelat-o cu o tânără de 20 de ani şi a decis astfel să pună capăt relaţiei de 12 de ani.

Acum, un model brazilian toarnă şi mai mult gaz pe foc. Suzy Cortez, cunoscută şi ca Miss BoomBum şi o mare admiratoare a lui Lionel Messi, susţine că Pique i-a trimis în repetate rânduri mesaje nepotrivite pentru un bărbat însurat.

Ce făcea Gerard Pique fără ca Shakira să ştie: ”Nu am spus niciodată nimic despre asta”

Se pare că criza conjugală din familia lui Pique datează de ceva vreme. Suzy Cortez, o vedetă din Brazilia, susţine că fundaşul în vârstă de 35 de ani ar fi încercat de mai multe ori să o ispitească.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU SUZY CORTEZ!

Modelul în vârstă de 32 de ani agită şi mai mult apele şi spune că a fost abordată de aproape toţi jucătorii de la FC Barcelona.

”El a fost unul dintre cei care mi-au trimis mesaje. Singurii jucători de la FC Barcelona care niciodată nu mi-au scris nimic au fost Messi şi Coutinho, ei sunt soţi excelenţi şi îşi respectă mult soţiile. Shakira nu merită asta (n.r. să fie înşelată).

Am fost prietenă cu fostul preşedinte al Barcelonei, Sandro Rosell. Când Pique a aflat, i-a cerut numărul meu de telefon şi mi-a trimis un mesaj.

Când am revenit în Brazilia, mi-a trimis mesaje direct pe Instagram, pe care le ştergeam în fiecare zi, în care mă întreba când mă voi întoarce în Europa şi mă întreba mereu cât de mare este fundul meu. Îmi spunea că este gelos că eu sunt suportera lui Messi.

Nu am spus niciodată nimic despre asta, din respect pentru Shakira, dar o să vă spun tot ce ştiu şi ce mi s-a întâmplat”, a dezvăluit Suzy Cortez, citată de Marca.

Gerard Pique şi Shakira au anunţat oficial că s-au despărţit, după o relaţie de 12 ani. Cei doi s-au întâlnit la Cupa Mondială din 2010 şi au doi copii împreună.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: pique 

viewscnt
Articole similare