Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, contrazis de selecţionerul Belarusului: "Am auzit că selecţionerul României s-a plâns"

Edi Iordănescu, contrazis de selecţionerul Belarusului: "Am auzit că selecţionerul României s-a plâns"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul echipei naţionale din Belarus, Carlos Alos Ferrer l-a contrat pe Edi Iordănescu după ce acesta s-a plâns de starea gazonului pe care se va disputa partida dintre Belarus şi România.

Echipa naţională a României are programat joi seară, de la ora 21:45, o partidă în deplasare împotriva naţionalei din Belarus, pe un teren neutru.

Stadionul Szusza Ferenc este locaţia meciului dintre cele două echipe din grupa I a preliminariilor pentru EURO 2024.

Stadionul echipei Ujpest din campionatul Ungariei se anunţă problematic pentru tricolori.

Selecţionerul României, Edi Iordănescu s-a plâns de starea deplorabilă a gazonului în cadrul conferinţei de presă care a avut loc miercuri.

Carlos Alos Ferrer, selecţionerul Belarusului, a auzit nemulţumirile lui Edi Iordănescu legate de starea gazonului şi i-a răspuns acestuia.

”Nu am avut ocazia să verific gazonul, am auzit că selecţionerul României s-a plâns. Echipa noastră a jucat deja aici, gazonul a fost întotdeauna bun, nu am avut probleme.

Avem jucători profesionişti şi ne dorim să avem întotdeauna cele mai bune suprafeţe de joc, dar trebuie să înţelegeţi situaţia în care ne aflăm şi să respectaţi acest lucru.

Nimeni nu se poate gândi la alte lucruri. Dacă cineva se gândeşte că am ales acest stadion pentru că gazonul este prost, este absurd. Eu sunt doar antrenor.

Cum am spus, când am mai jucat aici, gazonul a fost mereu bun. Dacă am fi jucat aici şi gazonul nu ar fi fost bun, probabil nu am mai fi jucat aici. Noi nu controlăm acest lucru.

Nu este stadionul nostru. Ce pot să spun e că mulţumim Federaţiei şi clubului pentru că ne-au oferit posibilitatea de a juca aici”, a spus Carlos Alos la conferinţa de presă.

”Nu îmi place să comentez ce spun ceilalţi antrenori. Dacă asta este opinia lui, o respect, dar ce e sigur e că Belarus şi-a schimbat antrenorul şi e posibil ca echipa să joace diferit.

Nu am niciun comentariu în legătură cu ce a spus antrenorul României. (...)

Cred că România este echipa care a primit cele mai puţine goluri, este foarte puternică în defensivă, este foarte bine organizată.

Ştim că pentru România este ca o finală, au şansa să se califice. Vor fi sub presiune. Noi am venit să jucăm. Sunt doar de câteva luni aici, sunt entuziasmat, am încredere în jucătorii mei”. a completat Carlos Alos Ferrer.

 

 
 

Afla mai multe despre: romaniabelaruscarlos alos ferreredi iordanescu 

viewscnt
Articole similare