Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, criticat de Sorin Cârţu în urma remizei cu Israel: ”Nu mai vreau să văd asta la naţională” | EXCLUSIV

Edi Iordănescu, criticat de Sorin Cârţu în urma remizei cu Israel: ”Nu mai vreau să văd asta la naţională” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Deşi a condus cu 2-0, România nu a reuşit să o învingă pe Israel.

Aflat la al doilea meci pe banca echipei naţionale, Edi Iordănescu spera că va putea obţine prima victorie, după îngângerea cu Grecia de la debut.

România a început cum nu se putea mai bine meciul şi conducea cu 2-0 încă din primele 30 de minute, după ce le dominase autoritar pe gazde.

Totuşi, în partea secundă, israelienii au intrat mai decişi şi au reuşit să obţină egalarea, prin dubla lui Munas Dabbur.

În urma meciului, Sorin Cârţu a vorbit despre jocul echipei naţionale şi a avut câteva cuvinte de laudă pentru jucătorii noştri.

Totuşi, preşedintele Universităţii Craiova a criticat una dintre alegerile lui Edi Iordănescu: noul selecţioner l-a introdus pe Adrian Rus pe teren, dar nu pentru a juca în apărare, ci la mijloc.

Cârţu nu a fost de acord cu experimentul lui Iordănescu jr. şi a afirmat că nu trebuie făcute improvizaţii la naţională.

Edi Iordănescu, criticat de Sorin Cârţu în urma remizei cu Israel

Am avut o repriză a noastră, un a lor, mi-a plăcut ce a jucat echipa în prima repriză. Credeam că vom continua aşa, dar cu mai multe schimbări... ştii cum e, când faci atâtea schimbări, e normal.

Repriza a doua mi-a displăcut modul în care ne-am prezentat, am fost dominaţi în mare parte. Au fost nişte situaţii care dacă se materializau... aşa ca joc, nu a fost ceea ce ar trebui să facem.

O bilă albă... jucătorii din naţionala de tineret, care au dat o notă de tinereţe în exprimarea noastră. Olaru nu a fost în generaţia aceea, dar e un fotbalist care îmi place.

La echipa naţională, nu aş vrea să mai văd improvizaţii, nu mi se pare normal ca la naţională să vii cu improvizaţie fundaş central - mijlocaş.

Ivan poate să joace în multe zone ale compartimentului de atac, e polivalent, a avut nişte spaţii bune, putea să exploateze mai bine.

Au fost câteva acţiuni foarte bune în prima repriză, puteam să conducem la mai mult”, a declarat Sorin Cârţu, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: sorin cârţu 

viewscnt
Articole similare