Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu l-a luat în lot, dar nu l-a debutat cu Andorra, deşi a cerut ”tricolorilor” mai multe goluri. Decizia îndoielnică, explicată. ”Dacă o ţine tot aşa, nu-mi place” | EXCLUSIV

Edi Iordănescu l-a luat în lot, dar nu l-a debutat cu Andorra, deşi a cerut ”tricolorilor” mai multe goluri. Decizia îndoielnică, explicată. ”Dacă o ţine tot aşa, nu-mi place” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Edi Iordănescu a cerut jucătorilor săi să caute cât mai mult golul al treilea, în momentul în care România a rămas cu un om în plus pe teren. Dar, ce le-a sugerat ”tricolorilor”, nu a făcut el. Nu l-a introdus pe teren pe atacantul luat în premieră la naţională.

Louis Munteanu este unul dintre jucătorii care au impresionat în Superligă, în prima parte a stagiunii. A reuşit patru goluri şi cinci pase decisive în 19 meciuri jucate pentru Farul.

Aceste evoluţii l-au adus şi în atenţia echipei naţional, acolo unde, prin urmare, Edi Iordănescu l-a luat în lotul pentru meciurile cu Andorra şi Belarus.

A primit numărul 9 pe echipamentul de joc, semn al încrederii de care are parte din partea selecţionerului.

Edi Iordănescu l-a luat în lot pe Louis Munteanu, dar nu l-a debutat cu Andorra. Explicaţii pentru decizia sub semnul întrebării. ”Mi s-a părut individualist”

Totuşi, în partida cu Andorra, câştigată de România (2-0), Louis Munteanu nu a primit şi şansa debutului la echipa naţională. 

A rămas pe banca de rezerve pe toată durata partidei, chiar şi în condiţiile în care România a avut superioritate numerică mai bine de 30 de minute şi a căutat şi marcarea golului al treilea.

Deşi ”tricolorii” au afirmat că au fost dojeniţi de Edi Iordănescu pentru că nu au presat mai mult având avantajul omului în plus, selecţionerul nu a apelat niciun minut la serviciile atacantului de la Farul.

Despre situaţia lui Louis Munteanu s-a pronunţat şi Basarab Panduru, care a explicat că nu i-au plăcut evoluţiile acestuia din anul 2023.

”Parcă aş vrea să se schimbe puţin, nu mi-a plăcut anul ăsta la el. Mi s-a părut că e individualist, că nu joacă pentru echipă. Nu mi-a plăcut. 

Dacă o ţine tot aşa, nu-mi place, dar a avut şi meciuri bune. Un jucător care poate să crească, arată bine. Fizic, arată bine”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

De asemenea, şi ”rivalul” de la FCSB, Mihai Stoica, a făcut o observaţie cu privire la situaţia lui Louis Munteanu la echipa de club.

”Nu mai are influenţa asupra jocului la Farul cum o avea înainte de accidentare”, a adăugat şi Mihai Stoica.

Louis Munteanu a evoluat la toate naţionalele de juniori şi tineret ale României, astfel că este aşteptat să îşi facă în curând şi la prima reprezentativă a ”tricolorilor”.

În absenţa lui Louis Munteanu, dar şi a altor mulţi jucători, Farul Constanţa a pierdut fără drept de apel meciul amical contra PAOK-ului lui Răzvan Lucescu, scor 0-3.

Afla mai multe despre: echipa nationalafarullouis munteanu 

viewscnt
Articole similare